• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

U nas też jakas jelitowa. Zaczęło się we wtorek, nie chciał podwieczorku -zjadl tylko banana. Wieczorem taki był marudny i ciągle przytulanie i na rękach. A tak przed ósma pierwszy raz zwymiotowal. Potem zjadł mleko, znowu wymioty. Ciągle chciał pić bo się odwadnial powoli i przez całą noc od tego picia jeszcze kilka razy zwymiotowal i rano znowu. Poszłam z nim do lekarza, kazała dawać yny nawadniające(ochydne, w ogóle ich nie chcial, nawet dodane do herbaty wyczuwal), osłonę na zoladek, no i jakby nie chciał pić a dalej wymiotować lub pojawiła się biegunka to szpital.Cały dzień zjadł chyba 2 biszkopty,kilka paluszków, parę gryzow suchej bulki i pół sucharka, no i dawałam mu dużo pić oczywiście. Już nie wymiotowal i myślałam że mu przechodzi a tu w czwartek już nic nie chciał jesc i pojawiły się wodniste kupki, do tego przez cały czas puszczał mocno śmierdzące bąki.Dzis od rana też nie chciał jeść ale on krzyczał a ja na siłę nakarmilam go kaszka manna na wodzie, na śniadanie a potem cielęcina z warzywami na obiad(był taki wrzask i plucie, ale trochę zjadł!) Do tego co chwilę parę kropel picia mu daje i widzę że lepiej wygląda. A zapomniałam o najważniejszym do wczorajszego wieczora była temperatura między 37,5 a 38,5 ale podawałam leki przeciwgorączkowe, lekarka kazała.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Powiem Wam że to były straszne trzy dni, trzymajcie kciuki żeby już było ok . Nie goraczkuje, bawi się już normalnie, a tak to ciągle chciał być na rękach a jak się bawił to się zataczal ze zmęczenia. Lekarka powiedziała że od tych wymiotów był już troszkę odwodniony. Dziewczyny zdrówka dla Waszych maluszków.

U nas też bąki takie.
Ulla pewnie też rotawirus bo w Chorzowie aż oddział zamknęli z powodu rotawirusów , a to rzut Beretem od Was.
Leży tu dziewczyna ,której syn miał mieć zabieg i ją odesłali do domu, po drodze zabrał sobie wirusa że sobą .

U nas też bąki takie.
Ulla pewnie też rotawirus bo w Chorzowie aż oddział zamknęli z powodu rotawirusów , a to rzut Beretem od Was.
Leży tu dziewczyna ,której syn miał mieć zabieg i ją odesłali do domu, po drodze zabrał sobie wirusa że sobą .
No też myślę że rotawirus, ale mam nadzieję że już przechodzi i bez szpitala się obejdzie. Najgorsze jest to że wydaje mi się on zjadły już cos a nie chce jeść bo boi się że będzie wymiotowal. Dziś rano Jak mu wmuszalam rano kaszkę to kilka łyżeczek jak się zapatrzyl na zabawki(udawałam że karmie pacynki) zjadł i nawet pokazywał że było mniam, a potem znowu mu się przypomniało i nie chciał.

Mój już fest choruje :/ mała nie wiem czy już lepiej czy tylko pozory.
Podawajcie probiotyki .
Moja też właśnie się chyba boi że będzie wymiotowac i nie chce jeść

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry