Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
łatwo mi mówić, ale nie martw sie na zapas. u mnie to teraz 3cia ciaza, a jedynie z objawow to w pierwszej nie mogłam patrzec na kawe i jajka, od razu mnie mdliło. pozatym nigdy nic wiecej. zero porannych mdlosci, nic typowo ciazowego, teraz tak samo. a ciaze miałam 2 bezproblemowe, wrecz przenoszone... kciuki trzymam!U mnie wie tylko moja mama i najbliższe koleżanki, które są w temacie... wolę nie zapeszać póki co, bo w moim przypadku to się jeszcze różnie może skończyć.
Teściom nie wiem kiedy powiem- zresztą ich to i tak najmniej obchodzić będzie, wiec nie spieszno mi z taką informacją. Pewnie się dowiedzą, jak pójdę na zwolnienie(niestety chwilowo mieszkamy razem).
Ja święta prawie całe przespałam... brzuch mam cały w kropach od clexanu (musze brać- standard po 2 poronieniach) no i czekam jutrzejszej wizyty... stracha mam, że nie gadam..
Wolałabym już chyba z łazienki nie wychodzić, mieć mdłości- to by znaczyło, ze wszystko ok, a u mnie oprócz lekko pobolewających piersi żadnych objawów i to mnie martwi.