reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
a ja obudziłam się z kręczem szyji tragedia nie mogę się ruszać :( a miał być spacer, obiad z rodziną a tylko leżę bo kązdy ruch powoduje bol :/ mam nadzieję, że szybko mi przejdzie. a ciążowych dolegliwości nie mam żadnych, tylko cycki rosną i bolą. ale nie narzekam, jeszcze swoje przeżyje :p

Dziewczyny mowilyscie rodzinie? Bo mi bylo tak ciężko wytrzymać na nie picie alkoholu mialam wymowke ze biorę antybiotyk. Ale babcia kurcze ituicje ma niezłą mimo ze ma 88l i czasem niezbyt kontaktuje to do teściowej mówi ze po moim wyglądzie i zachowaniu jest pewna ze jestem w ciąży hihih niezła jest ale się nie przyznalam. Teraz prędko z całą rodziną się nie zobaczę ale nie wiem ile jeszcze uda mi się ukryc...

U nas wie moja mama i moja siostra od męża strony nikt... Ja mam w planie powiedzieć jak bede kończyła 1 trymestr szczególnie ze dzieli nas 300km a będziemy tam w połowie maja u teściów to wtedy powiemy.

To masz latwiej moja tesciowa mieszka 5 km od nas. Moja mama też wie ale tesciowej predko nie chce mówić zobaczymy jak wyjdzie. Jak sie czujecie, przejedzone ;)?

Ja niby dużo nie jadłam ale jakoś słabo sobie mój żołądek radzi he lepiej jak jem mało a częściej np 5 posiłków w małych porcjach. Leżę dziś troszkę wreszcie koniec gości ;-)

Ja dzis caly dzien u rodziny męża. Wymieszalam tak różne smaki ze dziwne ze sie nie porzygalam :D Dobrze ze juz po swietach nie dla mnie to siedzenie przy stole od śniadania do kolacji. Spacer 5 minutowy bo tak pizga ze głowę urywa :/

My powiedzieliśmy teraz;-)Każdy ucieszony, gratulacji bez końca;-)
Musiałam oznajmić wspaniałą nowinę, ponieważ brzuszek jest jak na ten tydzień ciąży bardzo widoczny;-)
W pracy chcę powiedzieć za tydzień w poniedziałek, tylko nie wiem za bardzo jak ukryję brzuszek.

reklama
a ja dalej zadnych rewelacji żołądkowych nie mam; odpukać bo nie wiem jakbym miała pracować, biegając co chwila do łazienki (jestem terapeutą dzieci z autyzmem) :p

Do góry