Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla chłopca Eryk a dla dziewczynki Aurelia. Nie obchodzi mnie jak nazywają inni ludzie,znajomi czy nie.Nie kieruje się modą.Wiem jedno nie lubie takich pospolitych polskich imion jak Ola,Kasia,Tomek,Piotrek itd. Wolę coś świeżego. Ja bardzo chciałam Patrycja ale mój ukochany skreślił z listy tak samo jak skreślił mi Dawida. Ale jak mówiłam demokracja.Ja lubię mniej popularne imiona (w naszym kraju bo gdzie indziej może są oklepane )ale mój luby nie bardzo i tu jest pies pogrzebany. Dla chłopca np Brunon,Olaf,Fabian, Dla dziewczynek Rozalia,Idalia,Kornelia. A Kaila nigdy nie słyszałam aznam dużo imion bo kilka lat pracowałam w Polsce w przedszkolach i wiem co jest modne i na czasie a co niespotykane, oczywiście w moim rodzinnym mieście.W innych miastach inne imiona królują.Mi się strasznie podoba dla dziewczynki Kaila ale mąż nigdy się nie zgodzi...
Wiolinka mi też się nie podobają pospolite imiona nawet zauważyłam że moje koleżanki również swoim dzieciom dają jakieś wyjątkowe...