reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Makartaka zawsze możesz jeszcze dziś pojechać na IP.
Powinni Cię przyjąć, a będzie szybciej.

Brak objawów na tym etapie nic złego nie oznacza- jeszcze raz to napiszę choć i tak rozumiem, że to nic nie daje i musisz "zobaczyć" dziecko całe i zdrowe.

A Ty nie myślałaś o tym dopplerze domowym? Bo mi to naprawdę pomaga...

Myślałam...dla świętego spokoju, jak pójde na usg w czwartek i będzie ok to chyba kupie..
sory,ze wprowadam taką panikę, ale sie boję..mi zaniknięcie objawów kojarzy się tyko z jednym.... oby tym razem było inaczej!

Malaja ja mam o13:40, ale jak tydzien temu bylam w szpitalu to byl tlum ludzi wiec zobaczymy jak szybko nam to pojdzie.
Mama290 super, ciesze sie, ze juz masz pewnosc, ze wszytsko ok!
Ja tez poczytuje W oczekiwaniu na dziecko, tez polecam, sama szukalam dobrej ksiazki i tez na jakims forum ktos polecal, duzo informacji, co jesc ile, jak mozesz sie czuc, co powinno niepokoic. Naprawde super. I nie trzeba czytac wszytskiego od razu. Ja czytam po kolei 3 tygodnie do przodu.
Co do scanu w UK moze moglabym miec wczesniej, ale to i tak pewnie tylko o tydzien czy dwa, ale jakos nie moglam sie skontaktowac z polozna i ta pierwsza wizyta z nia sie opoznila, stad i scan tak pozno.
Oby tylko wszystko bylo w porzadku. 3majcie kciuki za nas jutro!

Hey kobitki ale się rozpisałyście :) ale fajnie jest co robić w wolnej chwili :-D Pisałyście o witaminach
Ja od 6 lat codziennie biorę kwas foliowy bo tyle staraliśmy się o drugie dziecko a teraz w ciąży biorę też witaminę D 2000 plus magnez bo często męczą mnie skurcze łydek.

Ostatnie dni męczy mnie ból podbrzusza nie jest to jeden ciagły ból przez cały dzień ale tak mnie łapie . Nie jest to też taki ból bym nie mogła normalnie funkcjonować a jednak bardzo mnie martwi . Ma któraś też takie bóle ?

Makartaka dobrze ze idziesz odwtchniesz. A moze zapytaj lekarza o doppler. W ktorym jestes tygodniu? Jestes szczupla? Moze niech sam ci zrobi i sprawdzi czy juz słychać. Powiedz o swoich lękach. Co do ksiazki tez mi dr polecila z tym ze o blizniakach. Musze zamówić ;)

Dopller jest dobry dla.osob szcuzplych na pewno i tez mozna na jesc sie strachu.... Nie wiem ja bym nie popadala w paranoję bo co jak serduszka nie uslyszysz? Odrazu do lekarza? A tak moze byc gdy dziecko sie inaczej ułoży. Podobni dobrze slychac juz na pewno od 14 tyg. Ale kazda niech podejmuje decyzje czy go chce...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry