Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mnie zaczyna czasem pobolewać blizna po cc ostatnio trochę się wystraszyłam bo z jednej strony się zaczęła rozciągać dziisaj umówiłam się z sąsiadką pielęgniarką żeby mi na to zobaczyła bo nie powiem ale trochę się boje...
Mnie też tak od tygodnia zaczął boleć brzuch. Dokładnie tak samo jak przed okresem i też mam nadzieje że dzidziuś teraz szybko rośnie i macica się rozciąga i stąd ten ból...:-)
Mamuśki mam pytanie jakie jest tętno waszego dzidziusia bo u mnie odkąd się pojawiło jest 140/min a norma jest podobno 160/min i trochę mnie to martwi ...
no walsnir moj dzidzius w 12 tygodniu mial 148 i lekarz mi powiedzial ze troche ponizej normy i na wynikach tych automatycznych z wykresow tez wychodzi tez troche za niskie mowil ze za poltora tygodnia takie tetno bedzoe ok a poki co mam sie nie martwic bo to nic nie znaczy