reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
W goracej wodzie kapana bedzie dobrze musi byc znam ten starch az za dobrze chociaz ta ciaza wydaje sie byc zupelnie inna od poprzednich zobaczymy

wszystkim nowym mamusiom serdecznie gratuluję :-):-) Fajnie, że nas przybywa
Dzisiaj czuję się fatalnie strasznie boli mnie głowa, nie mogę nic zrobić dobrze chociaż że po nocnej akcji z wymiotami teraz jest z moim żołądkiem ok.

Fajnie, że nas przybywa :)

Mam pytanko: ile kwasu foliowego teraz brać? Nadal jedną tabletkę czy dwie? Nie pamiętam jak to było przy pierwszej ciąży. A wizytę mam w przyszłym tygodniu lub za dwa...

Chciałam się troszkę pochwalić :D Bo moja ciąża póki co rozwija się prawidłowo, choć nie wiem czy przyrost bety nie jest za wysoki :p ale jakby co to bliźniaki będą :D otóż, pierwszy wynik miała 56,94, dziś tj. 6 dni po poprzednik badaniu i o jedną godzinę wcześniej wykonane badanie wynik wyszedł aż 770 :D a według moich obliczeń powinno być maksymalnie 500 ale może się mylę :)

Kleopcia ja biore 400 kwasu mozna do 600 tak mi cos swita
Kinga duzy przyrost bety niekoniecznie musi zwiastwoac ciaze mnoga

85 Justyna bardzo fajny blog:-)

dziękuję, ostatnio go zaniedbałam ze względu na brak czasu

Fajnie, że nas przybywa :)

Mam pytanko: ile kwasu foliowego teraz brać? Nadal jedną tabletkę czy dwie? Nie pamiętam jak to było przy pierwszej ciąży. A wizytę mam w przyszłym tygodniu lub za dwa...

dzienna dawka zalecana jest 200 a powinno się przyjmować 400

Ostatnia edycja:
reklama
mama290 wiem, że niekoniecznie, jednak w mojej rodzinie, co któreś pokolenie ma bliźniaki i wypada albo ja albo siostra, wszyscy stawiają, że ja, tym bardziej że u partnera w rodzinie bliźniaki też się pojawiały ;) a ja w sumie to bym chciała bliźniaki :D ale póki co to czekam na wizytę ale to dopiero 19 marca :D

Do góry