reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Dziewczyny czy zdarzyło wam się mnieć mdłości i wymioty w nocy? Ja dziś pół nocy w toalecie. Zatrucie wykluczam bo cała rodzinka jadła to samo i nikomu nic nie jest. Dziś czuję się fatalnie i mam nadzieję źe to poprostu uroki bycia w ciąży

reklama
Ja dzis pol nocy nie spadam bo obudziam sie na siku a pozniej bylo mi nie dobrze Ale nie wymiotowalam . mysle ze takie uroki ciazy;)

Dziewczyny, witajcie z rana! ;)
Kurcze, ja dziś się obudziłam o 4 (miałam jakiś koszmar ) i dopadly mnie straszne mdłości - nie wymiotowalam, ale było v mi strasznie nie dobrze. To już trzecia noc kiedy budzę się między 4 a 5 i źle się czuje.

Witam sie
Ja tak samo 3 razy wstawalam na siku i mam straszne mdlosci tersz to samo. Moj maly zostal w domu bo wymiotowal rano flegma i strasznie kaszle :( Juz mi sil brakuje do tych infekcji.
W nocy mialam koszmary jakies klocilam sie z mezem, brzuch mnie strasznie ciagnal oj straszna noc !
Dziolszki dzisiaj lekarz kciuki poprosze

Witam wszystkie panie i zycze milego spokojnego dnia Mamba_2008 trzymam kciuki i na relacje z wizyty:)

Dziewczyny czy zdarzyło wam się mnieć mdłości i wymioty w nocy?

ostatnio miałam wymioty w nocy kiedy przesuwały mi się kamienie po nerkach... może idź do ogólnego bo te wymioty nie muszą być od ciąży

Witam sie
Ja tak samo 3 razy wstawalam na siku i mam straszne mdlosci tersz to samo. Moj maly zostal w domu bo wymiotowal rano flegma i strasznie kaszle :( Juz mi sil brakuje do tych infekcji.
W nocy mialam koszmary jakies klocilam sie z mezem, brzuch mnie strasznie ciagnal oj straszna noc !
Dziolszki dzisiaj lekarz kciuki poprosze

magiczne kciuki są a o której masz wizytę?

Ostatnia edycja:
Witajcie! Mnie też dziś wymioty obudziły o 3 w nocy, a teraz wracając ze sklepu akurat mnie złapało na skrzyżowaniu na światłach , na szczecie miałam pod ręką papierowe ręczniki. Kierowca obok musiał mieć niezły ubaw:p

reklama
Biedactwa wy moje z tymi wymiotami. Ja cale szczescie czuje sie super procz bolacych piersi i tego ze mi sie niemilosiernie nic nie chce.
Mamba trzymsm kciuki :-)

Do góry