Katarzyna92
Fanka BB :)
Ewel ja tez właśnie myślę już o tym staniku ale muszę poszukać gdzieś na internecie i czy znajdę swój rozmiar bo jakiegoś wielkiego to ja nie mam
Szczerze nie wiem czy potrafiła bym spać w staniku w szpitalu spałam ale było mi tak nie wygodnie że myślałam że w końcu go zdejmę ale nie miałam wtedy takiego do karmienia tylko po prostu z odpinanymi ramiączkami a niektóre są takie twarde
Ja kawe odstawiłam przed ciążą ale wczoraj mąż kupił sobie jogurt o smaku kawy to nawet mi podszedł... Ale za to jak powinnam już coś zjeść to tak mi zaczyna burczeć w brzuchu że szok więc staram się jeść o jednakowych godzinach...
Gosik na pewno będzie dobrze ja też się boje planetarnego które mam jutro mam nadzieję że tylko trafię na dobrego specjalistę i że obejdzie się bez żadnych wad bo tego bym już chyba nie przeżyła...
Gosik na pewno będzie dobrze ja też się boje planetarnego które mam jutro mam nadzieję że tylko trafię na dobrego specjalistę i że obejdzie się bez żadnych wad bo tego bym już chyba nie przeżyła...