Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No ja się domyślam U nas w dwa razy w roku w jednym szpitalu są robione badania prenatalne za darmo to żeby się na nie dostać trzeba się rejestrować dużo wcześniej...
Hej próbowałam Was tu nadrobić, ale nie zdążyłam. Zaraz wychodzę na wizytę to skończę jak wroce Cieszę się z waszych dobrych wieści. Rosną maluchy i brzuchy ciekawa jestem ile dziś będzie miało moje maleństwo.
Jak was czytam to prawie wszystkim juz objawy mijają. Ale ja na koncu listopada i mam tylko nadzieje ze za tydzień góra dwa napisze ze mi też. Dzis od rana przytulam kibelek. Mdli mnie masakrycznie. I jeszcze musze sie do pracy doczlapac. Ja chcę już drugi trymestr. Dobra koniec marudzenia bo mimo wszystko cieszę sie ze te moje stworki tak sobie wysysaja co chcą ode mnie ale dziś upał!