Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kolorowe napoje są niezdrowe ale soki własnej roboty albo takie kupnem jedno dniowe to powinno się pić. Ja pije często zurawinowy, z granatu albo pomarańczowy na nie mam. Smak)
Oj przeciez wiem ze sa zdrowe ale ja nie pije. Nie mam sokowirowki nawet. Moja corka tez nie pije nic co ma kolor owoce jemy tak tez mozna dostarczac witamin. Ale moze kiedys kupie ten wyciskac nie wiem,ale w sumie nie mam takiej potrzeby.
Nie każdy musi pic czasami nie ma się ochoty tez. Ja np pragnienie tylko woda zaspokajam po sokach chce mi się pić.
A z herbat co pijecie dziewczyny i z ziół?
Dzien dobry, ja juz chałpke ogarnelam nawet ciasto upieklam drozdzowe z owockami po poludniu tescie wpadaja, maz wybyl na zakupy.
Ja tez najczesciej pije wode zwykla albo jakas owocowa ale teraz sobid kawusie zrobilam bo tak mnie glowa boli ze szok przyjemnej soboty
Ja pije soki ale tylko te 100% oczywiście bez pomarańczowego i grejpfrutowego bo jak w poprzedniej ciąży leżałam w szpitalu to ordynator mnie opitolił ze pije sok pomarańczowy a w sumie nie wiem czemu a tak to wodę niegazowaną smakowe piłam na początku ale jakoś mnie odrzuciło i straszne smaki mam na herbatę zieloną
Lece dziewczyny na te imieniny a tak mi się nie chce eh miłej soboty