reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja biore tylko zestaw witamin ktore dostalam od lekarza .... plus dodatkowo kwas foliowy ... kurcze mam nadal te zawroty glowy plus nos mi krwawi od czasu do czasu :-(

Ewel dziękuję za informacje, zerknę jutro na tą aptekę.
Kinia ja w poprzedniej ciąży tez zmagałam się z małymi krwotokami z nosa, to jest osłabienie organizmu, ale lepiej poinformuj o tym lekarza.

Jaka cisza czy śpią dziewczyny? Jak tam poranek? Ja dziś na wizytę do endokrynologa jak co miesiąc z wynikiem tsh... A tak mi się nie chce.... Trzeba wstać coś zjesc

Ja tez nie spie jestem juz po dlugim spacerze z pieskami ale zaraz wracam do lozka :) dzis po poludniu jade po nowe ubrania jakies tuniki i leginsy bo w zadne spodnie juz mie wchodze. A i sukienki nie ladnie sie opiely jeszcze mozna w nich chodzic ale to nie to .

Dzien dobry dziewczyny ja juz tez nie spie ... ladny dzis dzien bedzie to mam zamiar poprac a potem na zakupy skoczyc i moze zrobic grila w ramach objadu ....

Hej ja już zdążyłam mieszkanko szybko ogarnąć zaraz muszę zadzwonić do ciotki o której mamy być u niej i będzie trzeba się szykować... Powiem wam że byłam wczoraj w h&m bo chciałam jakaś bluzkę lub tunikę sobie kupić to nic specjalnego nie było ale że czasem lubię sobie chodzić do ciucholandów to poszłam i znalazłam 3 tuniki całkiem przyzwoite właśnie z h&m

reklama
a ja szykuję się na przegląd podwozia :-) dziś mam lepszy nastrój niż wczoraj :-) i lepiej się czuję :-) ja witamin nie biorę. zamiast dha ( czyli tak na prawdę tranu ) łykam olej lniany. witamin nie trzeba brać jeśli się ma dobre wyniki i je się zdrowo. więc ja na tą chwilę zrezygnowałam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry