Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ewel87 mam tak samo jak ty bez wkladki ani rusz....
U mnie mlody dal mi przez caly dzien w kosc na szczescie juz od godziny spi a ja grzebie w internecie za jakas kiecka dla siebie na to wesele wrrr
No i szkoda mi troche kasy na garnitur dla mlodego na 1 wyjscie....
Od jutra zrobi sie ruch na forum dzis tak jak mowicie dziewczyny kazdy odpoczywa
Anushka89 no kupować garnitur na jeden raz to masakra jeszcze dla dziecka które wiadomo że zaraz wyrośnie a jeszcze to jest rzecz w którą dziecko na co dzień się nie ubiera...
No dokładnie Katarzyna92 chyba zostane przy standardzie portki w miare eleganckiem mam koszule na dlugi rekaw tez trampy sweterek i muszke mu dokupie i tyle ceny jak z kosmosu zeby dla dziecka gajerek od 150zl
Anushka ja bym garnituru dla dziecka nie kupowaka tylko elegancka koszula i spodnie jakis fajny sweterek i tyle teraz robi sie cieplo wiec i tak sciagnie marynarke
Dxiewczyny cieszmy sie jestesmy w ciazy bo nastanie czas gdzie prezerwatywa bedzie na recepte z przydzialem 5 na rok a religia glownym przedmiotem w szkole hahahahhaha
Zobaczymy co nam ten PIS przyniesie obym sie wyprowadzac nie musiala