Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny czy w ciąży można jeść ząbek czosnku na przeziębienie, czytam różne artykuły i wszędzie co innego. Tak samo z wapnem. Normalnie głupieję popijając herbatkę z bzu
Kleopcia ja padam wcześnie i się budzę rano he. A potem znowu spać się chce.... Zaczynają piersi boleć ) fakt dziś brzydko i u Nas i tak będzie w listopadzie Ale za to wiosna już będą duże dzieciaki he tak że będą miały piękna pogodę by oglądać już świat
Hej dziewczyny witam nowe mamy :-) Asia mozna jesc czosnek I wapno tez w ciazy :-)
Ja dzis spalam w m miare ok zlapalam wczoraj mala drzemke w ciagu dnia no ale nic sie nie stalo I w nocy spalam co do pogody to u nas bardzo ladnie wiosna tydz temu widzilam motyla a dwa dni temu wielkiego baka :-)
****** kto chce sie dopisac do listy prosze wyslac nick plus date porodu na priv dziekuje******
An_ma trzymam kciuki!
Jak w pieszej ciąży zobaczyłam 2 kreski to byłam pewna, że to nieodwracalne. Kazałam sobie kartę ciąży w 6 tyg założyć. Nie wchodziłam na fora. A teraz widzę jak wiele poronień się zdarza.