Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Widzicie dziewczyny, co lekarz to inaczej na wszelki wypadek zrobię sobie te kopie a moja niunia coś ostatnio się nie rusza, nie czuję nic w brzuszku, trochę się martwię, a usg połówkowe dopiero mam 7.07
Sylka pięke to ciasto ale olej dodaje to nie wiem jak wyjdzie bez z tego co pamietam przy najstarszym synu miałam grupę krwi oryginał ze sobą w szpitalu żadnych kopi i ostatnio oglądałam te porody na Polsacie i tam tez babka musiała chopa do domu zawrócić po oryginał wiec lepiej sprawdzić w swoim szpitalu niż pózniej sie wracać
Wogole jaka litania papierów i co oni jeszcze chcą ale przynajmniej nic sie nie zmienia 13 lat temu to samo musiałam miec ze sobą no może bez tej kart NFZ bo nawet nie wiem co to takiego
Patrze u mnie na stronie tez grupa krwi wraz z oznaczeniem Rh ( oryginal) ja robilam prywatnie. Dlatego moj lekarz mowil zeby przypiac co wazniejsze wyniki do karty ciazy a ja to olalam no widzicie forum sie przydaje bo wcale o tym nie myslam
Ja przypielam do karty i pilnuje ze względu vna swoja rzadką krew i konflikt tez nie myslam ze do szpitala oryginal to niezbędne. Mama ja zawsze robie z gotowanym budyniem bez bialek. Chcialam cos zmienic i mam a olej czekał naszykowany a do tego nie miałam w domu i specjalnie po niego lecialam. Fuck! Ciazowe bezmozgowie. Ciasto sie studzi zobaczymy