Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale głową w dół dziś lezala he musze się oswoić z tym ze to dziewczynka babiniec mamy w rodzinie po stronie męża i mojej same dziewczyny mojej mamy to 3 wnuczka i moich teściów tez będzie 3 wnuczka) a imię... Nie wiem mój mąż ciągle nie zdecydowany
Agami jakie echo serca miałaś? Takie ze sluchalas bicia serca? Przepływy tez miałam ale w 11tyg to są inne i teraz robi się inne jeśli są wskazania np płód rośnie wolno to sa przepływy między lozyskiem a pepowina które najczęściej robi się w 3 trym jeśli nie ma wskazań
A echo serca to robia w połowie ciąży gdy już jest wykształcone.l ewentualnie wcześniej gdy są jakieś wady widoczne. Wiec to co miałaś miał każdy w 11 tyg spr jak serduszko bije czy miarowo czy nie ile uderzeń na min itp ale to nie jest echo serca.
Echo jest dodatkowym. Badaniem
echo serca jest to badanie gdzie lekarz głownie skupia sie na budowie serca bardzo dokładnie je ogłada i klatkę piersiowa dziecka plus robi przepływy w sercu wtedy na monitorze widać czerwono niebieskie kolory z regoly nagrywają jakieś pare sekund prace serca i dotwarza je potem i patrzy jak sie zastawki zamykają i chyba trzeba wstrzymać oddech na chwile ale nie wiem czy to przy tym badaniu bo juz nie pamietam