Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mialam takie przepływy sprawdzane serduszka w 15 tygodniu wtedy były kolory czerwone i niebieskie. U nas W Pl echo do serca to dodatkowe badanie koszt 360zl.
Ja tez mialama dokładnie sprawdzane serduszko na połówkowym ale pójdę jeszcze raz zeby dokładniej obejrzeli ja mam kosmetyczna wadę serca i mam wskazanie i sam dla spokojności chce sprawdzić u mnie zaraz zaczynaja podłogo ahoj przygodo pózniej ustawianie mebli z powrotem nie lubie bałaganu
Kinia niby n przyszły tydz ma byc 30 stopni heheheh zobaczymy bo ostatnio słońce grzeje jak głupie u mnie
gosiiik super ze zdrowa coreczka
ja przytylam jakos 7 kg juz
a poprzedniej ciazy na poczatku malo przybieralam a potem nagle w 5 miesiacu 5kg. teraz tyje od samego poczatku ale w miare regularnie , zobaczymy jak skoncze 5 miesiac i porownam kilogramy hehh
Witam
Gosik gratuluję udanej wizyty i małej kobietki...
Ja już 9 kg na plusie od początku ale teraz muszę się martwić żeby malutki przybierał na wadzę a nie ja
Dziewczyny nie mogę się dziś do niczego zebrać ogarnęłam tylko z grubsza kuchnię