reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

Hej Moniqa :) rozgosc się. Dziewczynki gratki z wizyt:) Ewelisia ja tez mam czasami twardy brzuch od wysilku ale skurcze to nie są bardziej takie napinanie miesni mam wrazenie. Kurcze wypilam kefir i mi strasznie niedobrze chyba znow będzie tulenie z kibelkiem :/

reklama
No musicie uwazac na te skurcze dziewczyny ja ok 2 tyg temu mialam skurcz bardzo mocno bolalo przez 30minut potem moja gin powiedziala ze musi przepisac mi luteine 2razy dziennie i magnez z wit b6 mam brac w tabletki rano i wieczorkie. Okazalo sie ze za slabo mi to tam wszystko trzymie ale jak narazie jest wszystko ok

Hej kobitki ! Ciesze sie z dobrych wiesci :)
Ja dzis mialam wizyte w poradni, moj gin na urlopie zszedl ordynator oddzialu i powiem wam ze masakra jakas.... cala wizyta 5min, powiedzialam mu o klociach i ciagnieciu z prawej strony w pachwinie to tak mi szyjke pougniatal ze ledwo z samolotu zeszlam... dzieki bogu dluga i zamknieta zapytal sie czy dobrze po za tym i czy czuje ruchy tak to dziekuje do widzenia.... dobrze ze 15go ide do mojego prywatnie bo z tym NFZetem chyba bym osiwiala :)
Ja mam juz 8kg na plusie z czego 3,3kg ostatnie 4tyg ah te rybki morskie :)
Po za tym M jeszcze ma urlop wiec wiecznie cos i gdzies przeszkadza mi juz w domu :)

Gratuluje dziewczyny udanych wizyt!!:)
Witam nową mamusię:)
Ja w końcu odpoczywam po całym dniu latania jutro się wybieram na pierwsze zakupy dla małego mam nadzieję że coś upoluję na ciuchach:)

Kurde a ja nie mam jeszcze kompletnie nic .... wszystko na strychu ... poczekam chyba do remontu i po sie za wszystko wezme bo jakos nie moge sie zmobilizowac....
Witaj moniqq :)

Dziewczyny mam pytanie wierzycie waszym lekarzom co do plci dziecka czy raczej uwierzycie jak dopiero urodzicie hmmm bo duzo sie slyszy ze np chlopczyk wyjechal ze szpitala w rozowym beciku

reklama
Moniqa89 ja przy tej ciąży uwierzyłam bo mój synuś za każdym razem swoje przyrządy pokazuję w poprzedniej ciąży doznałam szoku jak dzień przed porodem się dowiedziałam że jednak nie będzie dziewczynki tylko chłopak...

Ostatnia edycja:
Do góry