reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

Katarzyna92 ja wlasnie tego sie boje hmm mam juz dwuch synow i to jest moja wymazona coreczka w brzuszku nie chcialabym zeby sie okazalo inaczej

reklama
Moniqa, ja uwierzyłam bo dopiero na połówkowym się okazało, i lekarz potrzebował 2 sekundy żeby zobaczyć siusiak a jest doświadczony bardzo. Plus w rodzinie męża rodzą się sami chłopaki. Jak by sie okazało ze dziewczynka, miałabym więcej wątpliwości :)

Mowia ze dziewczynka a rodzi sie chlopiec malo kiedy w druga strone. Ja wierze ze bedzie synu widzialam jajka i siuska nie ma innej opcji wyraznie bylo widac. Przy corce tak roztawila nozki ze bylo wszystko dobrze widac i rowniez watpliwosci nie mialam. Gdyby tylko lekarz mi mowil bedzie dziewczynka a ja tam nic bym nie wypatrzyla bo te usg nieraz to rozne to bym miala duze watpliwosci.

Mi doktorka mówiła ze czasami siusiak się przykleić może do uda i widać dziewczynkę ale rzadko tak się dzieje:)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

No moj gin na usg polowkowym powiedzial mi ze tak slicznie sie hmm jak to napisac hehe rozlozyla.... ze naprawde nic innego nie widac a nawet dokladnie bylo pokazane ujecie w zdjeciu jak widac wargi sromowe ale jednak gdzies tam mam strach

U nas tez się rozłożyła wiec raczej wierzę ze dziewuszka będzie co do drugiego jeszcze nie wierze. Chcialabym zeby choc raz lekarzowi udalo sie złapać dwoje na raz :) to wtedy juz uwierzę. Dzis bylam z mężem na zakupach zaciagnelam go w dział niemowlęcy i sam zaczął wybierać a za chwilę eee wstrzymajmy sie jeszcze czasu dużo a jak lekarze zle widzieli ;) i mnie odciagnal. Teraz czekamy do wtorku moze oboje nam dadzą pewność ;)

Cześć dziewczyny !
Jestem tegoroczną kwietniową mamą. Piszę do Was, ponieważ do naszej grupy niestety dostał się "złośliwy troll". Chcę Was uprzedzić abyście i Wy nie dały się nabrać, ponieważ ta dziewczyna już drugi raz okłamuje, że ma dzieci. Nas wrobiła w bliźniaki...Wyślę Wam jej fotkę i przekazujcie dalej ! Jej nick to Olusia7982 ale nick może zmienić więc każdy musi wiedzieć jak wygląda żeby nikt więcej nie popełnił tego błędu co my i jej nie zaufał i nie pokazywał prywatnych fotek i udostępniał o sobie prywatne wiadomości...
Zobacz załącznik 699640Zobacz załącznik 699641Zobacz załącznik 699642Zobacz załącznik 699643

reklama
Do góry