dziewczyny jestem zalamana....dzisiaj poszlam do lekarza umowic się na wizyte...a w recepcji grzecznie i z uśmiechem baba wywalila mi termin na 21 kwietnia
przeciez to będzie ok 12 tydzień...a ja mam isc na pierwsza wizyte ciazowa???
SZOK.........

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo anastazi widze tez ma przezyciami pielegniarka dzis powiedziala ze jak najbardziej 1 wizyta to w 12 tyg i do widzenia bo wczesniej to lekarz nic nie pomoze a jesli juz to moze tylkomwyluczyc ciaze pozamaciczna....TYLKO??? to chyba jak najszybciej sie powinno isc wlasnie zeby wykluczyc? ale ehh ja sie nie znam...
A wiesz czy mąż może Cię dopisać do enel medu?ooo anastazi widze tez ma przezyciami pielegniarka dzis powiedziala ze jak najbardziej 1 wizyta to w 12 tyg i do widzenia bo wczesniej to lekarz nic nie pomoze a jesli juz to moze tylkomwyluczyc ciaze pozamaciczna....TYLKO??? to chyba jak najszybciej sie powinno isc wlasnie zeby wykluczyc? ale ehh ja sie nie znam...