reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
A co wózków jest fajny producent Polski Tutek w Warszawie nawet jest jego sklep firmowy mają bardzo dobre ceny i wózki ładne tylko trzeba zonaczyc na zywo

Ewel co do nystatyny to bralalam za dzieciaka doustna bo mi jezyk zzielenial od antybiotyku :/ i pomogla od razu. Pamiętam jak dzis bo to koszmar byl jakis :/ mam nadzieje ze mi pomoze i teraz. A co do zwierzakow to w rodzinnym domu mialam kota zawsze i niedawno rodzice go uspali 18 lat dozyl :) teraz maja dwa male bengalskie wariaty takie ze hej. Ja kocham i koty i psy ale poki wynajmujemy kawalerke nie ma szans :(

Ewel tez patrzylam na Tutka bo są tańsze niż Tako ale jak chodzilam w sierpniu z przyjaciolka po wyprawkę i patrzylam na Tutka Tambero czy jakoś tak to mimo że ładny to jakiś taki nie solidny i bardziej nam się spodobały Tako jeśli chodzi o wykonanie i funkcje. Przyjaciółka kupiła Moonlight z podwójną amortyzacja i jest bardzo zadowolona :) a Tako tez Polski producent :)

Gosik to muszę zobaczyć faktycznie może być słabe wykonanie. Mąż mąż chce quinni jakiś bo moja siostra ma i go zachwyca.
Sylka a jak wrażenia po wizycie? Ja myślę że u mnie było podrażnienie od Luteiny nie potrzebie dostałam nestatyne i ona już na Maxa podraznila bo po 4 dniach jak odstawiłam swędzenie i pieczenie przeszło;-))

Ja uwielbiam gadzety dla dzieci I wozki zreszta mnostwo juz rzeczy przerobilam przy dzieciach :-) zaluje tylko ze nie nauczylam chlopkow spac z name w lozku bo lubie takie rodziecielstwo bliskosci

Ewel moja dr najpierw na korytarzu o rany czyzby plus później jak jej opowiedzialam o antybiotyku to zapytala czy ja nie umiem bez atrakcji a pozniej na samolot kazała wskoczyc i powiedziala ze az ja swedzi jak to widzi a w sumie mnie az tak nie wiec chyba gorzej wygląda niz daje objawy ;/ no i zapisala na usg po swietach i prosila bez atrakcji juz :) Boze wy o wozkach a ja q życiu sie nie rozgladalam ale tez nie wiem czy nie odkupie od kogos znajomego zobaczę :)

Mama290 ja to Cie podziwiam taka prawdziwa matka polka na wyspach wow! Cudownie sie czyta co piszesz a corka sliczna :)

reklama
A Dziewczyny kiedy chcecie zacząć cosik kupować? Mój mąż mówi do mnie no pieluchy to w listopadzie się kupi;-) a ja z tych dobrze zorganizowanych jestem i na pewno we wrześniu będę spakowana do szpitala he w razie czego;-)))

Do góry