reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Mama290 dzięki, że napisałaś o tym nub, z ciekawości wrzuciłam tam swoje fotki z usg, ale są mało wyraźne, póki co jedna z dziewczyn napisała, że mój maluch to być może dziewczynka (też tak myślę ;-))
Dziewczyny powodzenia na wizytach, czekamy na same dobre wieści :tak:
Ja czuję się niby lepiej, ale męczę się bardzo i moja skóra jest bielsza niż zwykle, muszę zrobić badanie krwi niestety :eek:

Dobrze że przypomniałyście ja muszę zadzwonić się zarejestrować żeby zająć sobie termin na połówkowe a później będę musiała lekarza maltretować o kolejne skierowanie

Ja sobie umowilam w 19t i 1d i mam nadzieje ze będzie ok zapytam dzis jeszcze, ale tak. Doktorka od usg mówiła ze poleca mi w 19tyg

Ja polowkowe tez pewnie dzis będę załatwiać. To wam powiem kiedy mam. Aleali co do bladosci to ja w ciazy jestem jak sciana biala a wyniki krwi idealne. Mama sie smieje ze dzieciaki ze mnie wysysaja. Normalnie jestem brunetka i mam dosc ciemna karnacje a teraz wyglądam jak śpiąca krolewna heh.

A czy któraś z was będzie robiło echo serduszka i orientuje się kiedy je najlepiej zrobić bo robi się w tym samym czasie co połówkowe

reklama
Dziewczyny jestem załamana, nie wiem co robić, dostałam przed chwilą informację, że ryzyko Downa u mojego dziecka to 1:232 ;( są wskazania do badań inwazyjnych, nie wiem co mam robić ;( dlaczego tak się stało ;(

Do góry