reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

Ja juz po maluszki pieknie fikaja serwujac sobie nawet kopniaki :) dr kazala mi nie brać witamin bo jak to stwierdziła zarzygam się... dala mi tylko witamine d3 plus to co bralam. Teraz dopiero 17 czerwiec ehh zleci :)

reklama
Kinia ja tez usg a wczesniej robilam wyniki nie dzwonili jak poszlam na usg to juz mialam w karcie na szczescie wszystkie ksiazkowo :)
Dzis mam okuliste zdziwi sie bo jak w grudniu sie zapisywalam to wiedziala ze probujemy i nic a teraz sie udalo :)
Sylka extra ze dzieciaczki tak sobie fikaja i wszystko wporzasiu oby tak dalej :)

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy :) mam pytanie czy kupujecie juz wyprawkę dla maleństwa czy za wcześnie ? Ja jeszcznie nie mam nic oprócz kompletu zrobionego ma drutach przez babcie [emoji7] poza tym lekarz powiedział mi , ze płeć poznam za około 10 tyg... Trochę długo ...[emoji22]

Sylka87 super, ale kobieta nabiera optymizmu po takich wiadomościach, prawda :-D
sandi88 ja mam tylko kilka ubranek (body, półśpiochy, pajacyki) ale resztę spokojnie planuję, więcej kupię po poznaniu płci dziecka ;-)

Sandi zmien lekarza ;) nie przejmuj sie dopoki dzidzia zdrowo rosnie to jest oki, co do konfliktu to zalezy od grupy krwi dziecka u mnie synek odziedziczyl po tatusiu +0rh wiec mialam konflikt i zaraz po porodzie dostalam antyglobuline teraz lekarz kazal mi sie narazie nie martwic jesli wyniki z krwi sa ok a lozysko nie jest przodujace :)
Ja jestem chyba staroswiecka bo narazie nic nie kupuje poczekam do 6,7 miesiaca jak bedzie wiadomo na 100% co tam w brzuszku rosnie i tak strych zawalony ciuchami po mlodym wiec predzej tam pojde porzadki robic :)
Sandi na kiedy masz termin?

Tak miałam termin na koniec listopada , teraz to wszystko chyba sie pozmieniało , ale terminu sie nie dowiedziałam . 3.06 mam kolejna wizytę .. Lekarza chętnie bym zmieniła , ale nie chciwość z deszczu pod rynnę .. Mieszkam w Szwajcarii , lekarza poleciła mi znajoma , bo jest w centrum miasta oraz odbierałby mój poród .. Sama nie wiem .m, chcieliśmy zmienić go juz po pierwszej wizycie kiedy zaproponował badanie prenatalne , które jest prywatne . I odrazu umówił mnie na wizytę , po przemyśleniach stwierdziłam, Żr jesli powiedział , ze wszystko jest dobrze i dziecko wyglada na zdrowe to nie będę robić na razie tego badania ?! Daje mu ostatnia szanse , jesli sie nie sprawdzi tym razem to napewno go zmienię ..

Ja tez jeszcze na razie nic nie kupuje .. Tzn nałogowo oglądam wózki , cieżko jest coś wybrać ;(

Sandi jak by mnie denerwowal to bym zmienila my pewnie w pl mamy latwiej i wiekszy wybor niz ty tam :) do 3.06 juz blisko zastanow sie z.M. i zobaczycie :)
Ja ostatnio kolyski ogladalam hahaha :)

reklama
Anushka89 który masz tydzień ? Widać juz brZuszek ? Kiedy bedIesz znać płeć i czy w ogóle chcesz ? Ja będę w Polsce w czerwcu i wtedy napewno wybiorę sie do lekarza aby usłyszeć wszystko w ojczystym pięknym języku [emoji7][emoji179]

Do góry