reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

Dzien dobry. Kinia powodzenia! Gosik super z tym lozyskiem :) A ja w nocy dostalam takiego skurczu w nodze jak nigdy w życiu :/ Bolalo z 15 min oktutnie i nie dało sie go niczym opanować. obudzilam meza i jakims cudem mi go rozmasowal. Rany masakra bol i zastanawiam sie ile magnezu lykac wiecej bo bralam wczoraj a na noc 2 :/

reklama
Skurcze w lydki to jedna wielka masakra . Okropny bol mnie jeszcze nie dopadaja ale z corka w ciazy ile sie nameczylam :( nieraz dwie nogi naraz a za dwie 3 h powtorka nogi bolaly niesamowicie . tagze wspolczuje .

Sylka mnie też w nocy raz złapał taki skurcz łydki i to była masakra jakby mi ktoś nogę w imadle ścisnął :( ale to było parę dni temu i od tej pory to się nie powtórzyło. Biorę magnez i mam nadzieję, że nie będzie więcej takich skurczy.

Gosikk, fajnie masz z tym lozyskiem i szybciutko sie podnioslo. Mam nadzieje, ze moje lozysko pojdzie sladem Twojego :) Poki co ma jeszcze czas ale i tak zazdroszcze.

aguisha, gosikk gratuluje :-)
wojtus sliczne imie :-) na nowo wraca do lask :-)

moja corcia (dalej w to nie wierze, jutro ide na usg do mojej na nfz mam nadzieje ze potwierdzi ) miala ulozenie posladkowe, ale teraz juz tez jest glowka w dol :-)
jest mniejsza w porownaniu do Waszych pociech, ale mam nadzieje ze jest wszystko ok, syn tez sie maly urodzil, wiec pewnie tak moje dzieci maja :-)

a mi kolega wzial syna przed chwila, bo jedzie z corka nad wode, a ja nie wiem teraz co ze soba zrobic...caly dzien luzu, jakos sie martwie o tego mojego ruchliwca .... troche poodpoczywam i biore sie za porzadki w szafie bo od poniadzialku kompletuje powoli wyprawke i trzeba miec miejsce :-D kolezanka odsprzeda mi ciuszki po corce, inne dwie maja mi pozyczyc, wiec nie powinno byc tak zle pewnie kupie jeszcze cos nowego, ale to pod koniec, bo pewnie cos jeszcze dostane i nie nadanzam jej tego ubierac :-) chociaz znajac zycie nie wytrzymam i tak cos nakupuje hehe jak to nie kupic rorci jakiejs sukienki :-)

Biore magne b6 3x1 czasem po 2. Wczoraj na noc wzielam 2. Jezu mam nadzieje ze to jednorazowe bo te skurcze co mialam do tej pory w zyciu to pikuś. A do mnie zadzwonil tata ktory pojechal po towar do hurtowni spozywczej ze kupuje mi wózek. .. moi rodzice są szaleni tata strasznie przezywa i opowiada wszystkim nawet pewnie kasjerka w hurtowni i tym sposobem z kims sie zgadal ze ma blizniaki co wlasnie wyrastają i ma dziewczyna mase rzeczy do sprzedania i oddania. Pojade do niej zobacze. Zaraz w wyprawce pokaże linka o jaki wozek chodzi :) dziadki mi oszalaly ;)

Hej gratulacje wczorajszych udanych wizyt:)
Ja dziś już też po ale za dużo nie załatwiłam jestem wściekła ale zaraz będę dzwoniła do znajomej co ja mam dalej zrobić bo oczywiście idąc do szpitala młyn straszny jeszcze jak ktoś jest po za kolejką jak ja to już w ogóle gin wyszedł tylko z nami pogadał i kazał załatwić skierowanie i przyjść w 30tyg a jeśli będą jakieś zmiany w główce mam się zgłosić do szpitala. W poniedziałek przejdę się do mojego gina ale jak się okaże że on na tym sprzęcie nic nie zobaczy to chyba będzie trzeba się przenieść do szpitala albo prywatnie...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry dziewczyny ! Gosikk super wiesci :) Kinia 3mam kciuki, Dzieki kobitki bo juz nie pamietam kiedy w 1 ciazy mlody sie obrocil glowka w dol :)
Kasiu moze faktycznie poszukajcie jakiegos gin i idzcie prywatnie bo inaczej to cie psychicznie wykoncza, a jak wyniki z amnio?
Sylka wspolczuje :/ ja mialam na poczatku ciazy tak ze strasznie mnie w nocy nogi rwaly i dlatego biore magnez i gin zabronil spania na prawym boku zeby dzieciatko zyly glownej nie uciskalo i jak narazie jest ok :) u mnie przy 1 tak dziadki szalaly narazie spokoj dalej nie mam nic przygotowane narazie w sierpniu remont potem sie za wszystko wezme :)
Dddmala waga sie nie martw kazde dziecko indywodualnie przybiera i 3mam kciuki ze faktycznie siedzi u ciebie dziewuszka :) my moze kiedys zrobimy podejscie nr 3 do cory :)

Do góry