reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Fusun, serdeczne gratulacje!!!
No i akcja rzeczywiscie ekspresowa. Nie powiem - licze na nieco wolniejsza bo jeszcze dziadkow musimy sciagnac do starszej ;-)
Dzis pewnie dostaniesz malenstwo i bedziesz mogla tulic i podziwiac. Trzymajcie sie zdrowo i szybkiego wyjscia do domu.

reklama
Katarzyna, współczuje ale dobrze ze jestes pod opieka lekarzy.
Fusun, gratuluje :)

Ja myslalam ze pojade do szpitala, bol brzucha mialam przez cala noc i nie wiem co robic :/ czy jak dzisiaj bedzie czy jechac na IP? :/

Fusun gratulacje
Kasiu oby wszystko było dobrze, może to jednorazowo nieprawidłowe ktg
Ja miałam wieczorem skurcze co 5-8 min, ale wyciszyły się na szczęście po północy ;-)
Ewel, Sylka co u Was ?

Ja dzis wstalam z takim bolem rak zdretwieniem ze masakra... wam tez dretwieja rece? jestem strasznie nie wyspana a jeszxze maz w pl wiec ja sama z corka. ..

Kasia trzymaj sie wszystko bedzie ok

Kinia mi też tak dretwieja nawet magnez nic nie daje...
Aleali u mnie na razie od tych skurczy co mnie wymeczyly nocą jest spokój, mam może 2-3 dziennie ale to takie same napinania nie bolesne. Bardziej kluje w kroku, czuje takie napieranie tam. I oczywiście po mału czekam na małą... Może coś za tydzień się zacznie tak po cichu liczę... Ciekawe kiedy urodzimy.

Stokrotka no mnie brzuch każdej nocy boli nic się nie dzieje, doktorka mówiła ze to normalne macica się obniża itp. Weź może nospe jak. Nie minie to pojechac można i spr

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry