reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

hej
A myślałam, że tylko ja mam takie zdanie, że 1 listopada jest rewia mody :-) Wczoraj pasowanie udane, ledwo wysiedziałam na tym mini krzesełku. Wcinam bułkę z tuńczykiem i korniszonem, masakra skąd ten apetyt?
Nerwowa też jestem i to bardzo .... Chyba stres robi swoje.

reklama
Wczoraj bylam na IP około północy, lekarka zrobila mi usg, przebadala mnie - szyjka zamknieta, Mała waży 3400g.
Spytala sie poloznej czy sa wolne lozka i co przeludnienie, nie przyjeli mnie. Zrobili ktg i bylo wszystko dobrze. Jutro znowu musze jechac na ktg i moze bedzie wolne lozko i zostane.
Ale powiem wam, czekac na lekarza to cud. Przede mna byla dziewczyna ktora poronila i przyjechala na czyszczenie - nie przyjeli Jej. No ale nie bede tutaj nikogo oceniala, lekarz wie co robi.
Mała zostala pobudzona, ruszala sie strasznie :/, ale jedyny plus to ze zasnelam szybko jak wrocilismy do domu.

Stokrotka to czekasz na akcje nie będą ci wywoływać?

Ja mma cmentarz blisko właśnie spacerkiem mogę iść drugi jakieś 2 km i się właśnie zastanawiam co robić. Chyba wyślę męża a ja pójdę 2.11 na spokojnie... No ale pewnie zobaczę jak się będę czuła itd

Ja znowu zaraz jade na ktg. Zobaczymy jak wyjdzie tym razem.
Wczoraj na wizycie raczej ok - szyja 2,7, zamknieta, wod duzo, corka nie wszystko dala pomierzyc i posprawdzac bo ciezko juz dotrzec wszedzie na usg. To co sie udalo sprawdzic to min nerki - i tez bedziemy robic usg brzuszka po porodzie bo mamy jakas nieprawidlowisc (do obserwacji) w prawej nerce. Poza tym Hania duza: 3 600 w 37t5d wiec szacunkowa waga przy porodzie pewnie 3800 bedzie bo nastawiam sie na cc za 1,5 tygodnia.

Noce u mnie coraz gorsze. Niby jestem zmeczona ale mysli i jakis ogolny niepokoj nie daje mi spac.

ddmala,no mam nadzieje ze nie beda musieli mi wywolywac porod. Ale bylam w szoku ze miejsca nie mieli, gdyby bylo to bym zostala. No coz, tak musialo byc :)

Dziewczyny, wczoraj mialam badanie i troche mam krwii to pewnie po badaniu prawda? Nie martwić się?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry