A u mnie 16 tydzień i chyba spory brzuszeZobacz media 718938k
No piękny brzuszek! Bobas się nie ukrywa
Cos zle zdjecie wkleilas
Widzę na zalogowanym, bez logowania na kompie nie widzę
Piękny brzuszek!

Widać, widać Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A u mnie 16 tydzień i chyba spory brzuszeZobacz media 718938k
Cos zle zdjecie wkleilas

Widać, widać Pierwsze, pierwsze... Do niedawna było widać coś a la efekt przejedzenia, a teraz jak nic to ciąża. I jakieś plus 3kg. Pokaż jak u Ciebie się prezentuje ten "jednodniowy" brzuszekAnka_x a to Twoje pierwsze bejbi? Nie wiadomo co by było, gdybyś miała przodo
Ja miałam mega problemy z wyróżnianiem, płaski brzuch, a od kilku dni czułam takie ciągnięcia w podbrzuszu... od wczoraj widać mi brzuszekA zaparcia jak ręką odjął, także musiała mi się wyprostować macica. Czytałam o tym i różne źródła różnie podają... ale zwykle do 18 tyg powinna się wyprostować
Ja nie widzę, nawet zalogowanaWidzę na zalogowanym, bez logowania na kompie nie widzę![]()
Anka_x a to Twoje pierwsze bejbi? Nie wiadomo co by było, gdybyś miała przodo
Ja miałam mega problemy z wyróżnianiem, płaski brzuch, a od kilku dni czułam takie ciągnięcia w podbrzuszu... od wczoraj widać mi brzuszekA zaparcia jak ręką odjął, także musiała mi się wyprostować macica. Czytałam o tym i różne źródła różnie podają... ale zwykle do 18 tyg powinna się wyprostować

Anka_x a to Twoje pierwsze bejbi? Nie wiadomo co by było, gdybyś miała przodo

A ja nie mam żadnego tyłozgięcia a w 1.ciąży brzuch mi wyskoczył koło 20tygodniatakże nie wiem...
![]()
Polowa ciazy za mna [emoji173]Zobacz załącznik 866632
Myślę, że na to się składa wiele czynników, między innymi siła mięśni brzucha.
Tak czy siak brzuszek już mi widać, a mój mąż wczoraj przyszedł do pracy nnia dyżur i jak mnie zobaczył z brzuchem po dwóch dniach niewidzenia to chodził nieszczęśliwy i dumny jak paw![]()
Jaki piękny!!! Ależ ja wyczekuję tego magicznego dnia)) Potem pewnie 100dni do porodu no i ostatni miesiąc to już odliczanie
![]()