Truskawka0105
Fanka BB :)
W środę było : 921,54Wow, piękny wynik! Przypomnij poprzedniesprawdzałaś może jaki jest przyrost? Ja zawsze tu sprawdzam
![]()
Dzisiaj : 3054,68
Przyrost 231,6%
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W środę było : 921,54Wow, piękny wynik! Przypomnij poprzedniesprawdzałaś może jaki jest przyrost? Ja zawsze tu sprawdzam
![]()
Bardzo wysoki przyrost, widziałaś wczoraj jeden pęcherzyk, ale gdyby nie to to możnaby podejrzewać bliźniakiW środę było : 921,54
Przyrost 231,6%
Na bliźniaki nie wskazuje beta a wysoki progesteronBardzo wysoki przyrost, widziałaś wczoraj jeden pęcherzyk, ale gdyby nie to to możnaby podejrzewać bliźniakino chyba że jednojajowe...
Mieliście przypadki bliźniąt w rodzinie?
Tak, ja to wszystko wiem, ale Truskawka0105 była wczoraj na USG i widziała jeden pęcherzyk także te bliźniaki to tak bardziej żartemNa bliźniaki nie wskazuje beta a wysoki progesteron.
A bliźniaki wcale nie muszą "pokoleniowo" się rodzić. Wystarczy mieć 2 pęcherzyki i jak pękają w tym samym czasie to z tego są bliźniaki. Fakt jest taki,że można odziedziczyć taką urodę ale to od strony kobiety![]()
Ja pamiętam ,że pierwszą betę jak sprawdzałam miałam 560 z hakiem a po 48 miałam 2000 ileś i no ciążą pojedynczaTak, ja to wszystko wiem, ale Truskawka0105 była wczoraj na USG i widziała jeden pęcherzyk także te bliźniaki to tak bardziej żartemchoć moja kuzynka właśnie miał tak wysokie przyrosty i potem się okazało że bliźniaki (lekarka jej mówiła, że bardzo wysokie przyrosty mogą świadczyć o ciąży mnogiej, choć oczywiście nie muszą) i też to były pierwsze bliźniaki w rodzinie
![]()
Kiedyś śledziłam jedną babeczkę na YouTubie która wiele lat walczyła z niepłodnością, wreszcie udało się poprzez invitro. Miało być jedno, podana jedna komórka, ale komórka się podzieliła i wyszły bliźniaki jednojajoweDziewczyny bo mnie zamurowało…
Wiecie że mi w pracy wrócili już dawno bliźniaki …
W rodzinie nie było bliźniaków
Mam nadzieje ze jest jedno![]()
No ja z niecierpliwością czekam na swoje. W poniedziałek miałyśmy podobne wyniki, w środę już nie sprawdzałam, lekarz dziś kazał zbadaćJa już mam wyniki : 3054.68![]()
Wow, ale piękny przyrost!W środę było : 921,54
Przyrost 231,6%