Witam dziewczyny.
Dziękuję wszystkim za życzenia zdrówka. Poskutkowały bo dzisiaj już samopoczucie trochę lepsze. Byłam u lekarza i zaczyna się podobno zapalenie oskrzeli. W związku z tym, że biorę na stałe jeden antybiotyk innego wprowadzić już nie można, lekarka przepisała syropki, zaleciła odpoczynek i tyle.
Co do pierogów to objadam się ostatnio nimi bez przerwy bo kuchnia w remoncie i mam usprawiedliwienie na kupowanie gotowych
Princeseczka- dodałam link do przepisu na ciasto na pierogi na odpowiednim wątku. Przepis jest wielokrotnie testowany, tylko polecam podsypywać mąką w trakcie lepienia.
Aob- Faceci czasem są kompletnie bezmyślni.Mój mądry małżonek napasł niespełna rocznego synka plackami ziemniaczanymi z sosem pieczarkowym

Jak się przyznał co dziecko jadło to ja już torbę do szpitala pakowałam przekonana , że dziecko dostanie boleści( smażone plus pieczarki) , a synkowi nic kompletnie nie było. Twojemu maluchowi po jednorazowym wyskoku z colą też na pewno nic nie będzie, ale faceta trzeba opierniczyć, żeby drugi raz tego nie zrobił
U nas już wszyscy przygotowani do kibicowania. popcorn, chipsy, nachosy i napoje przygotowane. Synek i mąż podekscytowani od rana. Szykują się niezłe emocje.