Hej wszystkim.
Co do wyglądu to dziewczyny naprawdę nie macie powodów do narzekania- widziałam zdjęcia na brzuszkowym
i wszystkie mega laski jesteście. Ja mam problem z nadwagą, ale akceptuję siebie i nie narzekam. Fakt, faktem , że po ciąży chciałabym trochę schudnąć ale wyłącznie ze względów zdrowotnych, a nie estetycznych. Jak kobieta się akceptuje, a do tego potrafi pewne mankamenty zatuszować, dobrze się ubrać, pomalować to inni ją też dobrze postrzegają. Skoro z wagą nie mogę nic zrobić na razie to staram się na innych polach dbać o siebie.Spójrzcie nawet na różne programy o metamorfozach , naprawdę z większości kobiet można wydobyć piękno i sprawić , żeby stały się atrakcyjne. To tylko kwestia odpowiedniego makijażu, ubioru, fryzury i pewności siebie, którą inni ludzie- zwłaszcza mężczyźni- zauważają. Więc proszę nie narzekać, tylko powtórzyć sobie trzykrotnie rano do lusterka- jestem super atrakcyjną kobietą i ruszać na podbój świata
U nas kolejny dzień upałów, nie wiem już jak sobie z nimi radzić... O ile w domu jest do wytrzymania bo mieszkam na parterze to każde wyjście to męka. Nabyłam już wachlarz, zimne napoje przygotowane, ale mało to jednak pomaga. Coś mi się wydaje, że skończy się jedynie na wypadzie do klimatyzowanej galerii, ewentualnie do kina. Dzieciaczki są na wsi u dziadków więc mamy luzik, choć w sekrecie Wam powiem, że po 2 dniach takiego luziku już strasznie za nimi tęsknię. Za to mam dużo czasu dla najstarszej, fajnie bo jest okazja dużo pogadać, a dzieciaki w takim wieku tego potrzebują.
Jeszcze tak całkowicie z innej beczki. Wiem, że to nie forum malarskie, ale może akurat któraś ma jakieś doświadczenia w tej kwestii.Zastanawiam się nad polakierowaniem frontów meblowych. Mamy meble w macie, podoba mi się połysk. Mąż kiedyś, dawno temu miał epizod, gdzie pracował w lakierni samochodowej i potrafi lakierować. Zastanawiam się jaki by dało efekt polakierowanie mebli, z płyty mdf. Boję się, że tylko spapram te meble, które mam teraz...
No i już po odpoczynku. Tata właśnie zadzwonił. Jakieś problemy są i muszę jechać do firmy...

Miłego dnia dziewczynki