reklama

Listopadowe mamy 2016

Linka a na czym stanęło z wyjazdem .

Mama4 tak jak piszesz wszystko zależy od oprawy -pokaże Wam zdj z jednego warsztatu na którym byłam w czwartek uwierzycie ze to tak sama osoba
1467447127-5qrc1t.jpeg

Takze musi nam sie chcieć umalować ubrać zadbać o siebie wtedy sie lepiej ze sobą czujemy - ja przed pierwsza ciaza ważyłam 48kg niby super łaska ale wiecie co dużo lepiej sie czułam jak ważyłam 58kg po ciazy i miałam troszkę boczku i brzuszka :) wszystko zależy Pd tego jak sie sami odbieramy :)

Tym miłym akcentem życze Wam miłego dnia i ide pobierać 3 ci raz krzywa cukrowa :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Oh em ka z chęcią bym jechała liczyłam na to cholerne 500 plus i się przeliczylam zadzwoniłam ostatnio jakoś parę dni temu a oni mi mówią ze wnioski dopiero z kwietnia rozpatrują , a ze w maju złożyłam to mają 3 miesiące na rozpatrzenie mojego i nie nastąpi to wcześniej niż w sierpniu wiec z wakacji na razie nici , mój pierworodny jedzie teraz 8 na te kolonie ..

Linka linka ale mi chodziło o ten wyjazd na wyspy meza i potem Wasz ? A szkoda ze tak wyszło z tym 500 plus bo chyba potem nie bedzie wyrównania czy cos nie?

A moze uda sie chociaż pojechać do młodego na jakiś weekend ?

My tez wlasnie szukamy czegoś na wakacje i obawiam sie ze moze byc cieżko ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Emka mój się zastanawia nadal prace by miał od reki ale małe miasteczko i z mieszkaniami ciężko strasznie kątem mógłby u kolegi mieszkać ale się okazało ze na ściąganiecie nas są marne szanse ... spoko na 3 miesiące ale na dłuższą metę raczej nie zdecydowali byśmy się żyć osobno , a rezygnować tu ze stałej pracy żeby na chwile wyjechać to głupota . Chyba ze jakąś rodzina by wróciła do kraju i by się jakiś niewielki domek udało wynająć , w ,azdym razie są z kolega w stałym kontakcie ...

Emka ja złożyłam w maju wiec muszą mi wyrównać bo termin był do końca czerwca , jak złożyłam wniosek w maju to muszą mi wyrównać wszystko bo zmieścił się w terminie składania :) tylko strasznie to długo u nas w mieście trwa miałam nadzieję na wakacje na których nie byliśmy od lat a tak dzieciaki spędza w blokowisku znowu ...
najwyżej zaszalejemy na początku roku szkolnego :) tylko nie wiem czy będę miała jeszcze siłę i chęci

Emka no zmiana mega! W zyciu bym nie powiedziala ze to ta sama kobieta!

Linka kurcze szkoda ze tak wyszlo i z Islandia i wakacjami :/

My w tym roku nawet do rodziny nie damy rady jechac bo kasa kasa ale urlopu zadnego :( a mialam nadzieje na kilka dni nad morzem...

Ostatnia edycja:
Aob czasem tak jest i tyle nic to nie zmienia jest jak dawniej , co wcale nie znaczy źle damy rade i tak zresztą jak zawsze . Trzeba cieszyć się drobnymi niespodziankami od życia :)

Dziewczyny trzeci dzień z zedu ludzie mnie w kolejkach przepuszczają :) jestem bardzo zdziwiona , opowiadam mojemu , mój mówi ze wkoncu ludzie normalnie się zachowują na co ją ze juz myślałam że aż taką gruba jestem hi hi a on na to ze to juz druga sprawa ha ha jak tu go nie kochać ...

Byłam trochę z dziećmi u małej zuzi , siostra na zakupy poszła i jak wróciła to oczywiście mala spala , siostra w szoku bo zawsze jak zostawi mi miała to usypiam i pytała jak to robie .. a ja sama niewiem

Mamoczworki podziwiam Cię z tym remontem w kuchni od 3 tygodni. Mój od wczoraj wymienia oświetlenie pod szafkami. Co chwilę czegoś mu brakuje,już ze 3 razy był w sklepie. Cały blat w kuchni zawalony. Obiad dziś gotowany na kolanie był. A oświetlenia jak nie bylo tak nadal nie ma. [emoji48]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dziś byłam na ostatnich zakupach w tym sezonie. No i leże. Za miesiąc wesele i kupiłam płaskie buty, bo na te parę godzin to siedzieć też musze mieć w czym, o ile pójde, bo jeszcze myślę. Moja mama ma durne myślenie i ona uważa że trzeba iść i nie rozumie, że dla mnie szyjka to jest rzecz ważniejsza niż to wesele. Ale ona patrzy nie wiem przez jaki pryzmat. Moja kuzynka mówi, że co by nie było to moja mama i tak będzie na mnie sapać więc powinnam ją olać. No, a poza tym to ten mój kuzyn, który sie żeni na nasze wesele nie przyjechał (akurat fakt mieszkania w UK nie jest wymówką, bo inna kuzynka przyjechała, a on był miesiąc potem na innym weselu w PL).
No a tak w ogóle to moje butki ;-)
1467471358-1d1mld.jpeg

1467471375-1d1mld.jpeg

1467471398-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry