Basieńka dzielna

ja wymioruje szybko jak nie dadza cytryny ..ale Kejti mowila ze u nas juz chyba gotowa z cytryna bedzie..

a jakie są pierwsze objawy zakrzepicy?
Milia nie..sa dwa ale ja staram sie chodzic do tego gdzie takie mile panie pracuja w rejestracji..wrrr. bo moj gin tu pracuje i ten gin u ktorego bylam ostatnio (ten przeciwnik pessarow)
Ja niczym nie smaruje .. moja mam po 3ce dzieci nie ma ani jednego i mam nadz ze ja tak bede miala..bo w te kremy slabo wierze..ale przy lozku stoi ziaja jakby mi swedziala skora to bede troche smarowac..
jakis czas temu mialam napady kolki ale na szczescie minelo.. raz jak mnie zlapalo okolo 10 rano to trzymalo do 23ej :O przez caly czas nie moglam sie wyprostowac ...co ja sie nameczylam..uchh
Imienia nadal dla synka nie ma..ale ja nadal jestem przy tym zeby byl Dawid

a z moim brzucholem juz jest ok.. leze sobie ,czasami pochodze i dzisiaj juz np od godz 6.30 jak sie przebudzilam do teraz twardy na sekundy doslownie zrobil sie tylko raz

ale i tak w pon pojade do szpitala zobacze co tam powiedza
u nas dzieci nie balagania (jeszcze

) ale moj ani slowa nigdy nie powiedzial ,ze jest balagan czy cos bo jest swiadomy ze tylko on go robi..i wie ze sprzatne kiedy mam sile i ochote ,a jakby mi jeszcze powiedzial ze mam to posprzatac to chyba nogi by polamal przy spierniczaniu

pokoiku nadal nie mozna urzadzac bo jeszcze brat P nie wyprowadzil sie

ech..
i takie to buty..
a witam tez nowe mamy