reklama

Listopadowe mamy 2016

4 pralki samych ubranek? Czy to już z wszelkimi kocykami rozkami pieluchami otulaczami? Ja jestem po dwóch praniach Ale właśnie tylko grube rzeczy. Reszta w przyszłym tygodniu jak mi mąż meble poskreca. To od razu po prasowania będę układać.

Jestem w trakcie 29 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

reklama
Emalka no reczniki, kocyki, przescieradla etc to osobno poszly:-) ale jakbym sie uparla, majac ladownosc pralki 9kg;), to bym lacznie pewnie 3 zrobila. Wolalam ciemne i te sweterkowe, polarowe uprac osobno, choc podejrzewam ze to jednorazowa faza, pozniej pewnie nie bedzie na to czasu ani checi:)

Wlasnie, czy Wy juz bedziecie ukladac ubranka na gotowo czy jeszcze poprane j poprasowane np.przykryjecie czyms i beda czekac?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

aż z ciekawości sprawdziłam szpitale, ten w którym miałam rodzić ma tu i tu 1 stopień :szok: ale raczej będę rodzić w krk a tamten ma 2 i 3

Agulek no pięknie te ubranka wyglądają :) ja dziś wieczór zamierzam jechać do siostry i przywieść do siebie już wszystko co się da :D

a zebrałam się i zrobiłam sobie listę rzeczy które muszę kupić a że nie mam nic to dość długa jest, a jeszcze nie ma tam nic z ubranek bo to spiszę dopiero jak przebiorę to co przywiozę od siostry

Gaga to trzymam kciuki zeby ubranka od siostry sie nadaly, lista ubrankowa tez do najkrotszych nie nalezy ;) ale zgodnie z info od Emalki w smyku przecena :-)

Dzis jade na pierwsze spotk do szkoly rodzenia, zobaczymy czy warto. 1,5h zajec a jutro 45 min cwiczen. Zaluje tylko ze moj do wieczora w szpitalu i sama musze jechac. Ktoras z Was sama bywala?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Agulek pranie super :)

Ja początkowo chodziłam sama, a i teraz jak mężowi się nie chce to Idę sama ;)
U mnie jest godzina teorii i godzina ćwiczeń, ale ja akurat nie ćwicze.

U mnie wyszły jasno różowe, ciemno różowe, kolorowe, białe a jeszcze kocyki ręczniki, rożki, śpiworki i kombinezony.a nie mam kupionej jeszcze pościeli i prześcieradeł.

U mnie już poprasowane czeka w komodzie. Nie mialabym siły później znów stać i układać.

Nie wiem tylko ile mam odłożyć ciuszkow do szpitala?

Jestem w 30 tygodniu ciąży

Agulek Ty z Wawy prawda? Gdzie będziesz chodzić do szkoły rodzenia?Gdzie planujesz rodzić?
Ja zaczynam szkołę w poniedziałek na Karowej. I mój idzie, oczywiście nie jest z tego powodu zadowolony,ale mu powiedziałam że chociaż tak może się przygotować do porodu i do opieki nad dzieckiem. Bo serialu porody nie chce ze mną oglądać [emoji5] czytać poradników też nie bardzo. I to jedyna opcja by rozwój sytuacji go nie zaskoczył. Nie wiem jak sama zareaguje np na poród a nie chce jeszcze jego mieć na głowie jak wpadnie w panikę [emoji12][emoji12][emoji12]

Milagros na stronie szpitale gdzie najprawdopodobniej będę rodzić jest zakładka co i ile czego zabrać do szpitala, może w Twoim tez jest

a właśnie apropo ubranek do szpitala myślicie że taki zestaw się opłaca
Link do: Wyprawka dla niemowlaka
bo mój mały trochę dłużej będzie w szpitalu to pasowały by mu tam jakieś ładne ciuszki

reklama
W ogóle na stronach szpitali zazwyczaj są informacje co zabrać do szpitala dla siebie dziecka i jakie badania dokumenty trzeba mieć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry