reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
U mnie mleczarnia jeszcze zamknięta[emoji14]Joasia to masz już jak w banku że tatuś więcej tak się bawić nie będzie :) dobrze że już wszystko ok :)
Milagros trzymaj się, bądź dzielona :D , nie tykaj tych śmieci ;)

jestem w 31 tyg ciąży

Dziewczyny z tymi suwakami to trochę roboty ,ale w ustawieniach ogólnych można w sygnaturze wpisać swój aktualny tydz to może byście zetknęły i wpisały bo na tel nie wyświetla tych suwaków i nie wiadomo dokładnie u której, który już leci ..chyba że tylko u mnie taki problem[emoji14]

jestem w 31 tyg ciąży

Joasia ojej alw przygoda ! Dobrze ze sytuacja szybko opanowana :)

Iza no to mogl załatwić wypis a nie pieprzyć ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Hej hej doczytałam i usmialam się trochę z mężów Priinceseczki i Milagros haha[emoji23] szczerze to sama nie wiem jakbym poradziła sobie podczas nie swojego porodu.. liczę ze z córa będzie jej facet[emoji14]

Iza ten Twój szpital to jakaś porażka... a inny jakis szpital masz dużo dalej? Ja tam już by raczej nie wróciła... a jak córeczka tej dziewczyny z sali?
A z tą zmianą tyg to w apce się robi?

Edit.
Chyba sobie poradziłam z tą sygnaturą [emoji6]

Tak jest jeszcze jeden tak samo dobrze wyposażony w razie urodzenia wcześniaka .. a nie wiadomo jeszcze nie było lekarza

jestem w 31 tyg ciąży

reklama
Do góry