reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam sie :) w koncu i tu dotarlam. I ja sobie ustawilam sygnaturke ;)
U mnie dzis jakis ciężki dzien kiepsko się czuje z malym u fryzjera a i sama wymyslilam ze obetne sie na króciutko chociaz nigdy tak nie mialam i boje sie ze bede zalowac ale chce sie sprobowac no i wez
Mama czworki pamietam ze pisalas o tym wozku chicco co jest na kiido tam jest fotelik taki jak w urbanie auto fix fast cos takiego. 4gwiazdki ma i baze na pasy.

Wczoraj konczylam zamowienie na gemini i niechcacy skasowalam koszyk;/ choc może to i dobrze bo u nas za tydzien targi dzieciece to akurat jakies znizki powinny byc a u mnie mam nadzieje dotrze odszkodowanie za samochod:)

Gaga chyba Ty o butelki pytalas. Ten link co podalas jest chyba najbardziej korzystny w calym internecie. Z laktatorem 177zl to swietna cena biorac pod uwage to ze i szczotka i smoczek i 4 dodatkowe butelki. Zamawiasz? Ja wlasnie z tej aukcji planuje zamowic

U mnie na tapecie urodziny Julka bo juz za tydzień w niedziele a ja sama musze wszystko ogarnac. Listy prezentow jak nie bylo tak nie ma a rodzina pyta. Menu nie ustalone no i nie wiem jak zabrac sie za tort. Chce zrobic malinowy z biala czekolada oblozony boszkoptami w ten sposob -krotko mowiax pojsc troche na łatwiznę:) tylko nie wiem co na gore. Sa jakieś gotowe literki czy dekoracje, a moze wysypac mms . sorki za zasmiecanie ale może akurat ktos tu jest specem :)
1472932474600.jpg

Jestem w 30. tygodniu ciąży <3

Załączniki

• 1472932474600.jpg
    1472932474600.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 214
reklama
Kejti co do tortu to już zależy co kto lubi :) mms fajny pomysł, jadłam taki w zeszłym roku, ale kroi się podobno ciężko, ale wizualnie efekt super :) ja bym nie pogardziła nawet kakaem rozpuszczalnym hahahahah :D nie mam zbyt wygórowanych wymagań :)

Dziewczynki czy Wam też w nocy dretwiejà dłonie? Ja się budzę w nocy bo aż boli :(
Co do zgagi to na szk.rodz. radzili jeść migdaly, siemię i pić herbatę z imbirem lub po prostu kawałek imbiru zalać wrzątkiem.

Jestem w 32 tc, Tp 03.11 córcia

Karosznurek nie mija ja z byle powodu wyje ciagle. Wczoraj ze smiechu ogladajac przyjaciół standardowo z raz dziennie obejrzę salon sukien slubnych a to juz wyciskacz dla mnie.
U mnie kakao na porzadku dziennym prawie co wieczor na kolacje + kanapki z dżemem jablkowym lub serkiem waniliowym . i na tym moge zyc. Ale teraz nasze dzieciaczki duzo wapnia potrzebuja wiec kakao sobie nie zalowac :)

Jestem w 30. tygodniu ciąży <3

Iza jak Twoje crp? Przybieglam pocieszyć cie ze ja od początku ciąży walczę z wysokim crp. Poniżej 15 mi nie spada a norma jak wiadomo do 5. Hitem było u mnie 38,5 w czerwcu , trochę wtedy strachu się najadłam, ale póki co nadal jestem w dwupaku ;) nie wiem cxy moje dziecko bedxie całkowite zdrowe, no ale przedwczesny porod u mnie wtedy nie nastąpił... zobaczysz jeszcze przenosisz i urodzisz ostatnia :)

Karosznurek dziękuje za zaproszenie, chętnie bym się wybrała ale obawiam się że mamy daleko do siebie :(
ostatnio mąż pytał czy jest jakaś mama z okolicy, a ja mówię mu że nie ma akurat żadnej. (myślał że to forum z województwa czy coś)

Kejti ja co wieczór szklanka mleka bo inaczej nie zasne, ale to bez laktozy pije bo niestety nie toleruje laktozy :(

Katerineczka gdzie się podziewałaś?:)

edit:
Princeseczka ja widze Twoja sygnature dodatkowo, moze dziewczynom sie wyswietla bo zmienialas ja na komputerze a nie przez aplikacje na tel? bo na tel tez nie widze, z komputera owszem.

Firana wspolczuje dretwienia, zdazylo mi sie kilka razy ale to jak przygniotlam sobie reke, i bardzo Ci wspolczuje :(

Emalka oby remont szybko sie zakonczyl i wrócisz do nas juz na 100% :)

reklama
Milagros a jak obrocisz ekran telefonu to tez nie widzisz?

Eh ja chyba panikowac zaczynam... dzisiaj podczas kapieli wyczulam ze w pochwoe szyjka jest bardzo nisko :-( albo swiruje i mi sie wydaje... Bogu dzieki wizyta w poniedzialek ale bardzo sie stresuje

Do góry