reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopadowe mamy 2016

Coś czuje się połowa rodziny męża się na mnie obrazi, no ale cóż :D A jeszcze jak widzę jak moja teściowa całuje małego A ma np strupka od opryszczki to mnie trzesie :/

reklama
Koalka herbatka z cytryna i miodem. Dużo cytrynki ;) i inhalacje. Ja robilam z amolu. I nacierałam tez skronie i czoło.
Karola ja tez prawie +12kg i wcale się nie obzeram ani fastsyfow tez nie jem. I chodze głodna. Nie martw się wszystko dzieciątka nazze wysysaja.

Jestem w 32 tc, Tp 03.11 córcia

Ja miałam w ciąży opryszczkę chyba z 5 raz :( głownie na samym początku :(

Co do przeziębienia to tylko paracetamol jak trzeba, ale jak brak temp to szkoda sie truć, woda morska do nosa i inhalacja (gorąca woda z sola do miski i ręcznik na głowę mozna dodać jakiś olejek eteryczny, albo amol lub krople miętowe na łyżkę - podpalić, jak zgaśnie wdychać:) amolem mozna tez natrzeć gardło od zewnątrz, klatkę piersiowa, a no i sok z cebuli (cebule pokroić i zasypać łyżka cukru-rano syropek gotowy).

Ale aż dziwne by tak szybko sie rozwinęło, może przeziębienie niezależne?

Edit:
Woda z sola mozna tez płukać gardło:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Diabliczka ja jej zwracam uwagę ale ona nie traktuje tego chyba poważnie, a matka dziecka nie reaguje wiec co ja mogę więcej?

No właśnie bardzo dziwne ze tak szybko poszło. Być może już coś sie we mnie świeciło wcześniej a dopadło właśnie dzisiaj. Dziewczyna nie wyglądała na chora tylko na gardło narzekała, przyniosła mi pare dokumentów, posiedziała z 20minut i wyszła. Tragedia, taka godzina a ja wciąż nie śpię tylko sie pocę jak skunks po tym czosnku, a gardło to bolące ze ledwo ślinę przełykać można .

Koalka przepłukaj sobie gardło wodą z solą. Mi pomagało. Zapomniałam całkiem O tym. Może chociaż uda Ci się zasnąć.

Oooo tak albo septosanem
Weź łyżkę masła z cukrem i smoktaj. Jutro myślę że będzie lepiej. Jeśli nie to wymocz nogi w gorącej wodzie z solą, potem skarpety i do wyrka. Sok z cebuli wspomniany czosnek i wydobrzejesz . Zdrówka

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny woda z sola poszła w ruch. Miód i słodkości odpada bo zgagiszcze mam po słodkim aż pali podrażnione gardło. Dbajcie o siebie dziewczyny bo teraz taki cholerny czas przejściowy gdzie zarazków wirusów wszędzie pełno.
Dobranoc buziaki ❤️❤️❤️

reklama
Koalka mam nadzieje ze lepiej? Septosan chyba może być (ma mało szałwi w składzie bo to mieszanka ziół), ale czysta szałwia juz nie do płukania gardła, ona chyba pobudza skurcze czy jakoś tak:( Z ziołami w ciąży trzeba uważać.

Ja wstałam i poleze jeszcze z godzinkę. O 10 ma być koleżanka z 3 miesięczna córeczka:) Zamiast ja odwiedzać to do mnie przyjeżdzają przez ta szyjkę, a tyle rzeczy miałam jeszcze ogarnąć a tu d... :/
U nas dziś tez piękna pogoda wiec pewnie leżaczek i ogródek, puki da sie chłonąc aurę :) Ja akurat jesień lubię ale w koncu jeszcze mamy lato [emoji4][emoji6]

Miłego dzionka :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry