reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopadowe mamy 2016

Diabliczka to zdjęcie z fb tego kalendarza[emoji6] a u nas też gorąc [emoji2]

Basienka też się zdziwiłam że te szczawiany od diety no ale ze u mnie z nią słabo to przyjęłam do grzecznie do wiadomości...

Co do basenu mi położna poleciła tak 3 wieczory po aplikować sobie Wit c specjalne globulki żeby zakwasic i nic się nie wychoduje...

MartiniM ja prawie nie śnie lub nie pamiętam niestety

Koalka zdrówka życzę

Ja już od godz spaceruje bo mlody znów budzi mnie 5-6 rano..

Miłego dnia

Jestem w 32 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

reklama
Dzień dobry :)

Koalka jak sytuacja, poprawiło Ci się?

U mnie też dziś grzeje korzystam i druga pralka się pierze. A ogólnie wstałam ok 7 potem zawozilam dzieci sąsiadki do szkoły bo mnie prosila, później kawka z nią a nie długo biorę się na Wadowice bo muszę kupić prezent na 18 stke, idziemy z moim jutro do córki jego znajomych , myślicie ze srebrna bransoletka to dobry pomysł?

Kurczę a ja woglę nie mam ochoty na.... barabara :( Az mi się płakać chce.... bo widzę że mój mężulek już nie ma sił prosić. .. Beznadzieja sytuacja.
emalkadream - ja z koleji wszedzie widzę cieżarne, co chwilę słyszę że ktoś zaszedł w ciążę...:)
KArola1507 - u mnie z wagą podobnie.... co zrobić, chyba taka natura

Basienka ja ostatnio też nie mam ochoty :/ a mój to już na wszystkie sposoby próbuje mnie podejść

A zapomniałam Wam napisać ostatnio zauważyłam ze mój podłączył się pod mój płyn do higieny intymnej :'D

Basienka ja też nie mam ochoty... wystarczą mi te sny. No, ale u mnie ochota też nie wskazana.

Gaga hihi... teraz rekamują jakiś specjalny dla mężczyzn. Onisz czy cos (nie wiem jak sie pisze). Śmiałam do mojego żeby sobie kupił [emoji28]

Jestem w 32 tygodniu ciąży

Pytanie mam do mam doświadczonych. Czy jak w ciąży w kość daje krzyż to przy porodzie sn jest większe prawdopodobieństwo na bóle z krzyża właśnie? Jest to jakąś regułą? Teraz krzyż mnie boli jak przy atakach rwy kulszowej.

Jestem w trakcie 30 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

Gaga ja też popieram pomysł z bransoletka [emoji6]

Basienka ja to teraz sił bym nawet nie miała a i wcześniej miałam zakaz a teraz nawet zapomniałam zapytać...

Emalka ja miałam bóle krzyżowe przy porodzie a w ciąży bolały mnie krzyże ale to już w późniejszej ciąży właśnie albo jak przegielam z jakas pracą... myślę że to się tak nie łączy, ale za to prędzej łączy się z bólami przy okresie... mnie zawsze boli krzyż a nie brzuch...

Jestem w 32 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Ja tez trafiam na te sprawy w tv, ale wydaje mi się, że gdyby nie ciąża to nie zwróciłabym na to uwagi.
Koalka, życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia.
U mnie cukry w normie, tylko dzisiaj przesadzilam z mącznymi potrawami, czyli barszczyk z krokietem i knedle ze śliwkami i mi cukier trochę podskoczył (ktoś tutaj mnie skusił na knedle). Czuje się ogólnie tak jakbym w ciąży nie była, bo wcale nie jest mi jakoś ciężko - przez ograniczenia w diecie to nie mogę przytyć.
Wczoraj po wyprasowaniu rzeczy pościeliliśmy łóżeczko i ogólnie zrobiliśmy porządek. Zostało mi jeszcze obłożyć gąbką i materiałem zrobiony przez tatę przewijak.
Ja nie mam snów erotycznych i w ogóle jest ciężko mojemu mężowi mnie teraz doprowadzić do orgazmu - nie wiem kompletnie czemu. Czuje się podniecona, ale nie mogę do końca się spełnić. A widzę jak się stara... może trzeba coś jeszcze wprowadzić?

reklama
Do góry