reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Karo to kciuki trzymamy za wynik!
A my z Iza zniknelysmy bo ktos musial pochlonac pizze :d a jeszcze wizyty i tak sie zeszlo

U mnie siostra byla jeszcze wiec nie mialam jak wejsc na forum .

Zdrowia zycze chorowitym ja tez jeszcze nie doleczona wiec lacze się w bolu

Jestem w 31. tygodniu ciąży <3

Karo trzymamy kciuki za wyniki&

Keejti smaka robicie:) ale sąsiadka jutro ma przywieść mi pizze od Włocha;) no zobaczymy czy przywiezie, puki co codziennie świeże bułeczki na płocie rano wiszą :)

Ja nawet nie wiem ile oksytocyny dostałam, o 7 mi odeszly wody, o 8 byłam w szpitalu chyba koło 12 dostałam oksytocynę a potem koło 14/15 porodówka. Na porodówce nie wiem czy jeszcze mi aplikowali oksytocynę, na pewno miałam dolargan podany -
mój nagrał film jak jakieś głupoty opowiadam. Basia urodziła sie o 19.

My jutro wizyta, jestem ciekawa.

Zaraz chyba ide spać, przed wizyta jeszcze czeka mnie zebranie w szkole - pierwsze, wiec dzien jak na moje udomowienie pełen ruchu bedzie.

A w Tesco jest -20% na f&f i łączy sie z innymi przecenami lub bonami. Rabat niby naliczają przy kasie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aob te 150-170jestem w stanie zapłacić jeśli ma to jakoś pomoc, kupię chyba wszystko co możliwe żeby sobie ulżyć hehehe ;-)

Kejti ja ostatnio Też tak jadłam pizzę :D mniam mniam, mogłabym codziennie :-)

Karosznurek trzymam kciuki za wyniki :-)

Aob inhaluje się solą bo nie chce nic więcej brać bez konsultacji.
Czytałam na internecie to w jakimś artykule pisało o 0.5H unikania wychodzenia, 2H palenia itd.

Iza hahaha na pewno Ci poleci[emoji23]

Karosznurek jak chyba to na pewno dobrze [emoji6] trzymam kciuki daj znać jak bedzie wynik [emoji6]

Też bym zjadła pizzy ehhh [emoji39]

Skrzat to się jutro rozerwiesz [emoji6] byle nie za bardzo[emoji6]

Dobrej nocki[emoji6]

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Milagros kolejna chętna na poślizg hahaha? [emoji6] A sama jestem ciekawa czy to faktycznie pomaga a słyszałam dobra opinie ale tylko od jednej babki... może i bez żelu dobrze by jej poszlo więc kto wie[emoji6]

Co do inhalacji to na pewno zapamiętam o tym wychodzeniu choć i tak nigdy tak od razu nie było okazji iść bo to jeszcze po oczyszczony nosku mlody jadł było lzej i przebrać trzeba było...

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry