reklama

Listopadowe mamy 2016

Princeseczka ja to id razu pomyślałam ze mała coś tak miała i ja ja zacisnelam i czy jej krzywdy nie zrobiłam :-O możliwe to ?

Jestem w 33 tc :-)

reklama
Milagros-nie jest mozliwe :-* ona ma tam mieciusio ze hohoho ale tez sie czasem zastanawiam gdzie np.ta glowka malego jest i co on czuje jak przybiore jakas dziwna pozycje

Jestem w 33 tygodniu ciąży [emoji173]

Joasia ale trafny post wynalazlas dla Linki [emoji23]

Linka dokładnie jest jak jest i ważne że zdrowe [emoji2]

Milagros też pomyslalam że może to sprawka małej że jak Ty ja jakoś scisnelas to ona Cię gdzieś dźgnęła haha[emoji6] czasem mnie tak w pachwinach zakluje że od razu się zginam i dziś tym sposobem prawie bym rabnela głowa o szafkę hahah[emoji23]

Priinceseczka to uroczystości wręczenia prezentu masz już z głowy [emoji6]

Diabliczka normalnie zabije Cię za robienie mi smaka![emoji13]

Milagros, Emalka Wy zresztą wcale nie lepsze jesteście[emoji12]

Milia mi przy pierwszym dziecka jakby też tak dawały to i ja bym to pewnie pozwoliła ale teraz tak jak piszesz jestem bardziej świadoma...

Nooo i Idę spać po ciężkim wieczorze[emoji6]

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Film polecam tez bylismy i nam się fajnie ogladalo, duzo smiechu bylo :)

A ja słuchajcie ide wieczorem ze 3 razy siku przed snem cała noc przespana i na 7.20 budzik bo do przedszkola sie szykujemy to jak juz podniose sie zeby wyłączyć to cisnie na pecherz. Ale w nocy na szczescie raczej nie wstaje. A moj tez mowi ze teraz zamiast na waciki to on pol wyplaty na papier musi wydać:d

Ja sie dziś meega przemeczylam. Pomalowalam lozeczko i wszystkie nasze ciuchy poprasowalam. Bylam na tym swiecie ziemniaka i do prawie 20 na podworku. Nalatalam sie i nanosilam Julka tak ze teraz cala miednica boli i zalwasy w udach okropne. Mam nadzieje jutro chociaz troche odpocząć

Jestem w 31. tygodniu ciąży <3

Zamorduje za zrobienie mi apetytu... :P aż mi brakuje słodyczy. Znalazłam na to sposób. Jutro z mężem mamy rocznicę zaręczyn, już po ślubie, ale będzie jeszcze kościelny, wiec ta jedna rocznicę chce jakoś z nim miło spędzić. Często piekłam muffinki, wiec zrobiłam takie dla dietetyków. Podobno słodkie, zaraz spróbuję i powiem.
Miałam odpoczywać a pichce.
Ja tez mam takie zdanie, że jak cc jest konieczne to niech będzie, a jak nie to SN. Ja wolałabym SN i to liczę na takie lekkie bóle i 15 min II fazy.
Tyle piszecie, że wybaczcie, ale nie dam rady do wszystkiego się odnieść siedząc na komórce.

Aob-dobrze ze jednak sie nie robnelas! Dla mnie uderzenie glowa o kant czegos jest bardziej bolesne od yderzenia malym palyszkiem u stooy w futryne :-D
nie no myslalam zeby czekolade mu kupic moze sie podzieli ;-D

Kejtii chyba beckow nie dostala :-P

Jestem w 33 tygodniu ciąży [emoji173]

Priinceseczka też się zastanawiam co tam dzidzia w środku robi jak nie spi, albo jak się przekrecam z boku na bok :)
Milagros i już mam ochotę na te Twoje kieszonki ;)
I jeszcze salatka ziemniaczana mnie zaintrygowala.

Jestem w 32 tc, Tp 03.11 córcia

Witam się z rana [emoji6]

Raptem 4 posty i znów o jedzeniu a ja znów głodna [emoji23]

Ciężka noc za mną (uwierzcie że dopiero taka druga we wspólnym życiu z moim dzieckiem).. najpierw po 23 obudził się z takim płaczem czy wręcz krzykiem że godzinę go nosilismy na zmianę a on dalej darł się w najlepsze.. udało się uspalam go, koło 5 powtórka tzn krzyczał dużo mniej ale już wiedziałam co robić ale jednak jakbuz myślałam że śpi to on bach i znów zaczyna... teraz już zadowolony biega a ja nie wiem czy to coś mu sie śniło czy jak... obstawiam jeszcze że może przypomniał sobie o smoczki bo od tyg mu nie daje ale i tym razem nie dałam... nie wyglada na chorego...

Keejti a czy ty nie miałaś więcej odpoczywać?? Jak te ataki? Nie było nic po takim dniu?

Kliska marzenia się spełniają więc może będziesz miała szybki poród [emoji6]

Priinceseczka ja nie wiem co mnie by bolało mniej ale cieszę się że ominelam ta szafkę [emoji23] ale by było jakbym sobie limo nabila haha [emoji23]

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

reklama
Aob to niefajnie, moze jakiś skok rozwojowy lub cos? Czasami dzieci maja akcje i właściwie nie wiadomo skąd, albo jakieś sny?

Jedzenie, jedzenie;) he he ja tam bym sobie zjadła fasolkę polo bretońsku [emoji3] musze mamusie namówić [emoji39][emoji23]
A co do tych francuskich ciastek to ja robię cos takiego ale w smaku orientalnym - kurczak z warzywami chińskimi i po zapieczenia podaje do tego sos czosnkowy a druga wersja z brokułami:) ale mysle ze opisany zestaw tez jest zacny:) mój to bardzo lubi wiec jak wróci moze zrobię :)

Nam sie w ogóle zbliża rocznica ślubu (początek października) bym musiała cos wymyślić a tu głowa pusta:(

Dzisiaj chyba w koncu zrobię te zakupy apteczne, bo to ciagle mi wisi, a byłoby z głowy:)

Basie bierze kuzynostwo przed południem a wróci jutro, wiec mam sobotę spokoju na leżenie i odpoczynek [emoji6]

W ogóle to dziś miałam noc bogata w te sny, aż szok a tu posucha...[emoji18][emoji15][emoji83]

Miłego dzionka :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry