reklama

Listopadowe mamy 2016

Aob, rzeczywiście nieciekawa noc :(
U mnie pobudka o 5, ok. 40 min. leżała sama w łóżeczku, śmiała się, gadała i bujała, a potem już jeeeść... Bo wczoraj wyjątkowo poszła spać ok. 19. Więc jak na nią 10 godz. snu w nocy to i tak dużo :)

Ja po śniadaniu, a tu właśnie znowu o jedzeniu... Sama w domu znowu, bo mój ma szkolenie, za to ma potem kupić jakieś lody, bo już za bardzo mi się chce :D

Noo, Keejti chyba nie dostała, a Iza odzywała sie po usg??

reklama
Wy o jedzeniu a ja nic w siebie wmuszac nie mogę od kilku dni :(

Skarzat
o to tym sposobem wiem co na obiad zrobię fasolkę mam akurat fasolkę w puszce to na szybko będzie , czasem robie z tej w puszce jak czasu niema a dzieci bardzo lubią bo malutka jest ;)

Mój pierworodny prosi się od rana o nową grę na Xbox bo juz przeszedł ostatnio zakupiona niemal siły do tych gier juz , nie mija tydzień a on przechodzi całą dobrze ze parę metrów ode mnie jest komis z grami to zawsze używane kupujemy taniej ;)

Mój 6 latek chciał spać u Zuzi , a siostra mi pisze ze popłakiwal wieczorem , ciężko widzę mój pobyt w szpitalu po porodzie będę ciągle myśleć o moich urwiskach ...

Aob wspolczuje ale mojemu tez sie kilka razy zdarzylo z tym ze zasypial zaraz . wydaje mi się ze to cos sie przysnilo
A ja nie dostalam faktycznie ale wczorj na szczęście nic sie nie dzialo tylko spac padlam. Dzis od rana do piekarni i warzywniaka a teraz juz leze i odpoczywam bo zaraz zabieram sie za pranie zeby wykorzystać pogodę

Jestem w 31. tygodniu ciąży <3

Skrzat no właśnie może skok albo jeszcze mu żeby idą i też biorę to pod uwagę...
Jaaa fasolka mnnniam[emoji39][emoji39]
Miłego odpoczynku[emoji2]

Milia noo to mój też za rzadko ma taki dobry sen i długi[emoji6]

Linka może w swoim domu będzie chłopakom raźniej [emoji6]

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Mąż wrócił z pracy :) niespodzianka w postaci muffinek się udała, rano na śniadanie była sałatka z makaronowym ryżem :) muffinki bez cukru, trochę słodkie, ale bezpieczne :) z orzechami włoskimi i żurawina. na pewno zdrowe :) może kiedyś otworzę mufiniarnie? :)
Aob, obyś miała rację i oby marzenia się spełniły.
Właśnie tez mi się wydaje, że Keejti miała odpoczywać.
Fasolka po bretonsku... mniam... może w tygodniu zrobię? :)

Firana ta salatka ziemniaczana to taka leniwa, ziemniaki gotuję w mundurkach, później w kostkę, do tego szczypior pietruszke czy jeszcze czasami koper, ogórki kiszone sos czosnkowy i tyle :) dobre do grilla, czy właśnie kurczaka :)

Dziewczyny to gotowanie to nic, ja mam taki Sajgon w mieszkaniu ze aż się boję cokolwiek ruszyć.

Linka ja też myślę że we własnym domu będzie raźniej chłopcom ? Pamiętam ze jak mama szła rodzić my byłyśmy mega zadowolone bo dostalysmy colę i nocke U babci :D

Aob co do synka wydaje mi się ze to ten brak smoczka czegoś mu brakowało ale może być tak że sam już nie pamięta czego ;)

Jestem w 33 tc :-)

Brakuje mi sprawności sprzed ciąży, umylam z grubsza łazienkę a czuje się jakbym pół maraton zrobiła [emoji23]

Linka w sumie racja, będzie rodzeństwo będzie dobrze :)

Jestem w 33 tc :-)

reklama
Kliska to dawaj przepis na odpowiedni wątek[emoji6] może ktoś skorzysta[emoji2]

Milagros ja też wolałabym gotować niż sprzątać ale jak jedno i drugie to tylko bym posprzatala[emoji2]
Co do smoka to prawie już się zlamalam i mu dałam ale udało się [emoji6] pewnie jeszcze mu brakuje tym bardziej w "gorszych" chwilach bo tak to i tak już mało używał...

A jeśli chodzi o sprawność czy fizyczna czy umysłową to u mnie też ciężko jest [emoji23]

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry