Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaki przystojniak♡♡♡ dopiero bedziesz miala z nim wesoloPochwalę się swoim srelem
Nie mogę się doczekać drugiego takiego ...
Zaczyna mi odbijać, pewnie beta rośnie jak szalona![]()
przypomnij w jakim jest wieku?:-)A jak ja bylam u ginekologa, to pytala sie mnie czy bola mnie piersi i brzuch (wtedy jeszcze bolaly) to powiedziala ze to bardzo dobrze, ze mam subiektywne objawy.. Dlatego tak sie tym martwieOdnośnie objawów to z forum ginekologicznego .. cytuję ''Jeśli nie ma Pani objawów ciąży, to należy się tylko cieszyć, że jest Pani w tej znacznie mniejszej grupie szczęśliwych kobiet, które nie mają negatywnych objawów (zwłaszcza) w pierwszym trymestrze. Brak objawów nie stanowi powodu do niepokoju.''
Oo to juz taki dorosly facet sie zaczyna z niego robicSrel ma 6 lat ... własnie dzisiaj na naleśniku zgubił górną jedynkę![]()
fajne sa dzoeciaki w tym wieku:-) pewnie i w domu juz zaczyna cos pomagac. Kochana niedlugo Ci przedstawi swoja pierwsza narzeczona albo juz to zrobil
ja bym byla zazdrosna

A jak ja bylam u ginekologa, to pytala sie mnie czy bola mnie piersi i brzuch (wtedy jeszcze bolaly) to powiedziala ze to bardzo dobrze, ze mam subiektywne objawy.. Dlatego tak sie tym martwie
![]()
Oo to juz taki dorosly facet sie zaczyna z niego robicfajne sa dzoeciaki w tym wieku:-) pewnie i w domu juz zaczyna cos pomagac. Kochana niedlugo Ci przedstawi swoja pierwsza narzeczona albo juz to zrobil
ja bym byla zazdrosna
Wrozka zebuszka zabierze zabek?![]()
A jak ja bylam u ginekologa, to pytala sie mnie czy bola mnie piersi i brzuch (wtedy jeszcze bolaly) to powiedziala ze to bardzo dobrze, ze mam subiektywne objawy.. Dlatego tak sie tym martwie
![]()