reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Kliska ja własnie największą zgagę mam po owocach :) . A że przechodzą mi przez gardło tylko one- to na zmianę nam biegunke i zgagę :P
Princesko pieknie napisałaś o tych rozstępach :) Jeśli u mnie się pojawią- zrobie wszystko żeby schudnąć po ciąży.. bo chudy brzuszek z rozstępami to nie to samo co gruby :D
Iza trzymam kciuki za WAS!
MArtini mnie też kręgosup naparza.. ale u mnie to chyba od znacznego wzrostu wagi... Dzis odpukać miałam dobrą noc.. i kregosłup nie dawał popalić. Jak bardzo są dla mnie uciążliwe- pomaga mi kąpiel- odpręża bardzo

Dobry wieczór

Iza kciuki za Was &&& nie dziwię się Twojemu, że się boi ale tych butów może niech lepiej nie ściąga :D

mnie jeszcze nic nie boli i zgagi też nie mam jedynie co to w nocy się budzę bo nie mogę znaleźć odpowiedniej pozycji do snu i czasem ząb mnie pobolewa

znalazłam takie ponczo na allegro i tak myślę nad nim, bo teraz brzuszek teraz się zmieści a i potem mogę chodzić a cena nie duża co myślicie
Link do: Rewelacyjne PONCZO gruba NARZUTKA płaszcz JESIEŃ

Ostatnia edycja:
Oj Iza trzymamy kciuki, zaciskaj nogi i nie daj sie. Leż i wstawaj tylko na siku, nie ma co ryzykować, każdy dzien jest ważny. Szkoda ze nie zostawili Cię w szpitalu.

Gaga ponczo fajne, moze sama sie skuszę. Granacik mi sie podoba. Z drugiej strony ja prawie z domu nie wychodzę, a w polar to nawet mój weszłam. Ale chociaż na dojazdy do szkoły po Basie a myślę ze i potem sie wynosi. Fajne jest:)

U mnie była prawie cały dzień przyjaciółka z LO i studiów:) Ćwiczymy sie z Basia w odrabianiu lekcji, ale naprawdę duzo jej zadają, dzisiaj 2h dwie strony literek i wyrazów, jednak ona sie jeszcze tak nie skupia. Ale daje radę, dobrze ze w domu jestem. Jak sobie pomyśle o powrotach z pracy przed 17, ona by w szkole od 8 do 16:30 siedziała, potem obiad, lekcje i właściwie koniec dnia. A tak jak ja zgarniam koło 13 to i na lekcje czas i na zabawę, a to jeszcze dziecko.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry