reklama

Listopadowe mamy 2016

Koalka, rozumiem, mam nadzieję, że znajdziesz rozwiązanie najlepsze dla Ciebie, rzeczywiście szkoda, może jednak ktoś z rodziny byłby chętny na "przeszkolenie" i mógłby się nauczyć szukania i zamawiania towaru, pewnie kilka sprawdzonych hurtowni już masz, a księgowość to już bardziej skomplikowane, musiałby pewnie ktoś z zewnątrz się nią zająć, ale jeśli uważasz, że nie ma jednak kogoś, kto mógłby zająć się tą działalnością, a jedynie przysporzyłby Ci strat i stresów, to lepiej zawiesić i potem zastanowić się, co dalej... A może mogłabyś część ogarniać z domu, jedynie kto inny zająłby się dowozem towaru i sprzedażą. Pewnie masz już przemyślane wszystkie opcje...

reklama
Dobry wieczór :)

Koalka ja wczoraj robiłam sobie paznokcie ;)

Iza dobrze, że sytuacja się uspokoila, uważaj na siebie

Ja dziś w ruchu cały dzień byłam rano oddać krew i mocz, w końcu kupiłam torby do szpitala i papcie :) i jeszcze byłam w szkole rodzenia, fajnie bo nam darmowe masaże przysługują dla kobiet w ciąży
Aa i zamówiłam sobie to ponczo dziś

Gaga wzięłaś to dresowe?

Ja sie zbieram zbieram za zakupy i jakoś cieżko;) a chciałam jeszcze szlafrok, koszule z jedna i piżamkę:) do tego jakies body kopertowe dla Małej no i ta apteka plus gadżety typu butelka, smoczki, przescieradlo do wózka, podkłady takie do prania na materac itp. [emoji57] wkurza mnie juz komputer, wiem ze w necie taniej ale ja lubię iść dotknąć, wybrać a potem moge zamawiać, przez ta szyjkę jestem udomowiona :/ potem będę niezadowolona bo znam siebie [emoji39] mi cieżko decydować mając w ręku czasem a co dopiero przez Internet:/
Do tego Basi większość koszulek z długim rękawem za krótka i by trzeba uzupełnić garderobę, spodnie na razie ok:) Jak mój wróci będę go musiała wysłać do H&M ale tez ja bym wolała iść, z drugiej strony jak oni pójdą to ja zaoszczędze [emoji28][emoji13] he he i generalnie juz mnie ten dom denerwuje ani sprzątać ani sie ruszyć jakoś porządnie :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dupa blada jeszcze na koniec dnia rozbilam lusterko. Po sypialni lata jakas szalona mucha. Co za dzień [emoji35][emoji35][emoji35]

Jestem w trakcie 32 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji176][emoji176][emoji176]

Firana taki miałam plan właśnie Ale jak na złość nic takiego nie ma. Wszystko odcinane w tali [emoji5]

Jestem w trakcie 32 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji176][emoji176][emoji176]

Dzień Dobry

Skrzat tak to dresowe z tego linku co wrzuciłam ;) już się nie mogę doczekać aż przyjdzie ;)

ja już po śniadanku, słonko wyszło ale na wysokie temperatury nie ma co liczyć
mam dziś w planie siostry odwiedzić ale zobaczę czy mi to wyjdzie bo ostatnio nie chcę mi się nigdzie jeździć, jadę jak muszę

Hello,

Gaga no jestem ciekawa tego Twojego ponczo :) ja sie waham czy to co ty wrzucialas czy to klasyczne? A jaki kolor wzięłaś?

Ja tez juz po śniadanku:) o 11:30 ruszam po Młoda, u nas słonko jak nie zajdzie to popołudniu bedzie mozna posiedzieć na dworze ;)

Miłego!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej laseczki :) ja dziś od rana przy kompie, ale że muszę coś waznego napisać to dopiero na BB weszłam ;) U mnie totalny kosmos, dzieciaki+dom zabierają 100% czasu! Nie mam czasu na neta (oprócz komókowego FB) ani na odpoczynek ;) Ale dzieje się i to najważniejsze :)
Widzę że tu ostre przygotowania u wszystkich już, i super bo niedługo dzieciaki nam się posypią jedno za drugim :D jeszcze tylko parę tygodni!!
Linka - ja też jestem przerażona wizją porodu :D po ostatnim badaniu u gin przypomniałam sobie wszystko i już nie chcę :D Chcę tylko maluszka mieć przy sobie już :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry