reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Karosznurek daj proszę link do sklepu gdzie kupowałas ciuszki.

Kupno samochodu nie jest niestety łatwe, ale z tymi z Niemiec tez rożnie bywa, wiec tak naprawdę wszystko zależy od szczęścia :) Udanych łowów.

My juz po przekłuciu uszu, Basia szczęśliwa, obyła sie tak naprawdę bez łez, trochę sie skwasiła w momencie strzału i mocno przytuliła ale sie nie rozpłakała, duma zwyciężyła. Teraz mama z niej dumna ze była taka dzielna :) Ja zaliczyłam fryzjera wiec od razu mi lepiej [emoji23] jeszcze bym do kosmetyczki na te pedicury manicure poszła, ale to moze juz po 36 tygodniu.

Princeska to ide spojrzeć na kombinezon zimowy:) ale jak smyk wypada większy to raczej 62 czy 68?

Edit. Ten z sowa nie przeceniony. Chyba sie wstrzymam z tym zakupem zimowego kombinezonu do porodu. Mam 0-3 polarkowy (przejściowy) to na wyjście ze sweterkiem pod spodem i kocykiem da radę, a potem i tak pierwszy spacer po jakiś 2-3 tygodniach to juz przeceny i spore wyprzedaże wszędzie sie zaczną.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W sprzedaży jest sporo różnych inhalatorów dla dzieci i dorosłych. My dostaliśmy w prezencie inhalator firmy MesMed MM-500 który ma kształt pieska:) Bezpieczny, cichy, wydajny. Jesteśmy zadowoleni, maluch też :)

Princeseczka- nie kuś;-) ;) bo właśnie czekam na pakę ze Smyka za 6 stów, a płatność niestety za pobraniem:confused2:.

Skrzat- gratuluję przebitych uszu-Dzielna dziewczynka z córeczki.U najstarszej próbowaliśmy 2 razy i niestety 2 razy skończyło się wyciąganiem kolczyków po kilku dniach bo uszka ją bolały i nie wytrzymywała, a później już nie dała ich sobie ponownie założyć. Teraz to już sama sobie zdecyduje i ewnentualnie przebije. Emilka chciałaby mieć kolczyki ale ona chyba nie bardzo wie z czym to się wiąże.

Keejti na pewno zadam relacje o ponczo jak tylko przyjdzie a to dopiero po weekendzie ;)

Emalka moja sterta do prasowania też rośnie a już by pasowało następne pranie puścić :szok:

co do kombinezonu ja mam chyba z 5 :D bo jeden kupiłam a resztę mi siostra używki dała jakbym wiedziała, że ona tyle ma to bym nie kupowała dobrze, że są o różnych grubościach ale to szpitala chyba wezmę ten co ja kupiłam w pepco może nie jest zbyt gruby ale przez pole można okryć jeszcze kocykiem a w aucie wiadomo że się grzeje to żeby też nie miał za gorąco ;)

zdążyłam odwiedzić dziś tylko jedną siostrę i babcię ale się opłacało :D babcia stówką obdarowała :p pewnie kupie coś małemu za to
a teraz odpoczywam i pilnuję obiadu bo się robi ;)

Rozmiar 50 w smyku to jak 56 z normalnej rozmiarowki sama ostatnio wzięłam 3 szt roz 50 na sam początek do szpitala czy zaraz po.

Jestem w trakcie 32 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji176][emoji176][emoji176]

Mama4 u mnie z humorem podobnie dzisiaj sie tak wku....am az pobeczałam sie w pracy jak jakas beksa. Nigdy w zyciu w najgorszych chwilach nie uronilam łzy nawet jak ojciec dziecka mnie zostawil to trzymałam fason a teraz becze z byle czego. Do tego jestem na ogół krzykliwa a teraz dre jape że pozniej żałuję bo dziecko sie boi w brzuchu jak mamy poslucha.

Emalka to nie dobrze ze miednicowe a ty cc planowałas czy sn?

Princeska bardzi ci dziekuje za info o %%%rabacie. Bylam w smyku po swiorek za 139zl widzialam a zamowilam za 90zl z przesylka 103zl jestem zadowoloma bardzo sliczne dzięki.

Karo sznurek melduje sie ale o jaki sklep chodzi i link? Skrzat heloł chodzi ci o moje bodziaki?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry