reklama

Listopadowe mamy 2016

Tez mam bole przy ubieraniu sie, albo przekreceniu z boku na bok - aczkolwiek uwazam ze jest duzo lepiej niz bylo z tydz temu, wtedy sie zamartwialam co to, ale teraz mi sie wydaje ze poprostu ucisk dziecka gdzies chyba.

3majcie jutro za mnie kciuki - jutro mam wizyte kwalifikujaca do cc, wiec mam nadzieje ze bedzie bez problemu i dogadam sie z lekarzem :)

reklama
Hejka :) Się nie odzywałam od wczoraj, bo z mężem kupiliśmy puzzle i myśleliśmy, że nam to dłużej zejdzie, a dzisiaj już skończyliśmy :) 1000 elementów.
Może warto na te nasze bóle robić ćwiczenia? Ja mam teraz od 32 tygodnia w szkole rodzenia ćwiczenia przez godzinkę. To trochę jak taka joga, na spokojnie, bez pośpiechu - kocie grzbiety, rozciąganie nóg, krążenia ramion, obrót bioderkami ale bardzo powoli, i po kilku różnych ćwiczeniach robimy 5 oddechów przeponowych... Jest fajnie :) Po ćwiczeniach czuję się o wiele lepiej i kręgosłup tak nie boli :)
Wczoraj dietetyczka niewiele mi powiedziała, ale za to według jej porady jem więcej warzyw niż poprzednio i cukier bardzo fajnie w normie cały dzionek. Oby więcej takich udanych dni :)

Koalka, Emalka mamo czworki tez myślę że to rwa, na razie chyba z domu nie dam rady wyjść ale na mnie chyba ciepłe działa bo stałam długo pod prysznicem i polewalam bardxo ciepła woda to teraz jakoś udało mi się 2 razy szybciej dojść do łóżka. A na stopę z kolei zimne okłady i chyba ta opuchlizna mniejsza. Jakoś tak boli mnie jak cholera ale humor mi dopisuje, śmiałam się ze normalnie juz starowinka jestem :) no i mam nadxieje ze to przejdzie.

Kliska na razie o kocim grzbiecie to mogę sobie jedynie pomarzyć ale kto może to pewnie niech cwiczy, na pewno takie ćwiczenia dla ciężarnych pomogą mieć łatwiejszy poród.

Ostatnia edycja:
Katarineczko ojjj to bardzo boli podobno...tyle mocno
Ja tylko pamiętam ten mój ból stopy co trwał 1.5 dnia brrr

Izulka trzymaj się tam i nie daj jeszcze. Lez, lez i lez [emoji6]

Martini myśl pozytywnie,trzymam mocno

I ja nie mam ostatnio nerwów. ..Wszystko mnie drażni, bardzo szybko wyprowadza z równowagi. Boję się tej depresji po bo ciężko było przy pierwszym...
Kręgosłup i spojenie daje ostro znać :/

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

O diabliczka tez nie spisz ;) jakoś to przertwamy wszystko, a może teraz będzie łatwiej przy drugim i nastrój się nie będzie obniżal? A poza tym zawsze tu możemy wejść no dobra to już nie będą może listopadowki ale listopadowe dzieci :) fajnie by było żeby ten wątek trwał bo mój z poprzedniej ciąży juz praktycznie nie istnieje, nikt się nie udziela.

Hello
A mnie obudził mój wspaniały czworonóg co oznacza siku. I siedzę na dole i czekam aż wróci:)

Katerineczka zdrówka. Na rwę nie pomogę, moge obserwuj, w ciąży zakrzepy etc mogą sie robić, wiec uważaj!

U mnie cały dzien był brat z bratowa i ich synkiem.l, wiec Basia wybawiona:)

U mnie wątek z czasów Basi żył moze rok, dwa; potem pojedyncze juz wpisy a teraz cisza od wlasciwie 3 lat. Za czasów Basi mocno u mnie działał wątek poznański:)

Pytanie kiedy zasnę tera;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry