reklama

Listopadowe mamy 2016

Firana to ja czytałam właśnie o tym wypychaniu też o PF. Że mama trafiła na strasznie wredną położną i lekarke. I inna potwierdziła ze tez tam miała taki wredny skład.
Tylko potem coś komentowały o rycerskiej. No ale na rycerskiej wrednota to standard [emoji51]

Jestem w 35 tygodniu ciąży

reklama
Diabliczka-dziekuje Ci slicznie za udzielenie wyczerpujacej odpowiedzi :-*

Karosznurek-jedz do szpitala. Lepiej pojechac dla swojego spokoju jeden raz za duzo niz za malo.

Mojego czuje codziennie ale jeszcze ze 2 tygodnie temu tez bywaly takie dni ze byl calkiem spokojny i wtedy mialam panike w oczach ale jak polozylam sie na plecach/lewym boku czy potrzasnelam brzuchem to czulam delikatne smyrania.

Ja sie powoli ogarniam do gina. Tzn.podwozie poki co doprowadzilam do ladu a to na tym etapie j z taaakim brzuchem nie lada wyczyn. Ale lusterko daje rade !

Princesseczka no jedyny plus z mojego lustra nad wanną. Nie robiliśmy łazienki bo nie jest taka zła po poprzednich właścicielach. Za to to lustro jest strasznie niepraktyczne, ale przynajmniej teraz się przydaje.

Jestem w 35 tygodniu ciąży

Joasia- a ja mam tylko prysznic a lustereczko mam takie z bazarku male kosmetyczne i klade sie na lozku, pupa na poduszce w jedna reke lusterko a w druga maszynka i wio hahahaha :rofl: jakby to ktos zobczyl to niezle by sie usmial ale nie wyobrazam sobie isc do gina tymbrdziej faceta nieogarnieta tam na dole... czulabym sie meega niekomfortowo:(

Milagros dziękuję że podpowiedzi - muszę sobie wszystko zapisac..

Karosznurek i jak z ruchami? Jeśli dalej słabo to jedz to sprawdzić... i daj nam znać koniecznie...

Priinceseczka mi nawet z lusterkiem ciężko ale też za nic nie poszłabym nieogarnieta... no chyba że nagle coś by się stało ale teraz to i tak zamierzam częściej się ogarniać w razie w...

Powodzenia na wizycie [emoji6][emoji6]

35 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Ja właśnie też nie znam nikogo kto tam rodził bo jednak bliżej mamy 2 inne szpitale i niby cos tam jest napisane na stronie ale dla mnie za mało [emoji6]
Ja się spakowałam jak poprzednio i ewentualnie zmodyfikuje listę po wizycie w szpitalu[emoji6]

Oglądam "porody" i ryczę niewiadomo czemu...[emoji53]

35 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Ostatnia edycja:
Karosznurek, i jak tam? Pojawiły się ruchy czy pojechałaś? Jest w porządku? Daj znać...

A dzisiaj przyszedł nasz zamówiony wózek!! :D Ale radość :) Jest śliczny, fotelik lekki, jeszcze muszę sprawdzić czy dam radę gondolę z dzieckiem wnieść na 2 piętro.
Kupiłam też kilka materiałów w sklepie na kolejne zabawki :) Marysia będzie miała rysia :D Piłeczka już wypełniona czeka na ostatnie zszycie :) Chyba włączył mi się instynkt macierzyński albo coś innego - nie wiem jak to nazwać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry