Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej.
Tyle naklepałam i wszystko mi wcięło Teraz już króciutko.
U Was dzieciaki chorują i u mnie niestety oo tygodniowej przerwie Emilka znowu kaszle.
Rodzice puszczają chore dzieci do przedszkola, Panie nie reagują i taki jest efekt. Nie wiem co będzie jak maluch się urodzi. Za wszelką cenę będę walczyć o KP bo w przeciwnym razie pierwszy rok życia będzie musiał chyba spędzić w izolacji od rodzeństwa.
Emka- serdecznie gratuluję. Życzę dużo siły dla Ciebie , a dla malutkiego Antosia dużo , dużo zdrówka.
Linka- TrzYmam mocno za Was kcuki. Powodzenia kochana. Życzę bezbolesnego i szybkiego porodu.
Iza- Syneczek jest piękny. I jak ładnie przybiera na wadze- super.
Ivi- reklama jest fantastyczna. W końcu trochę prawdy o normalnym domu.
Ja juz dziewczyny po ... urodziłam synka 3350 , cały urodzony w czepku calusienki w worku , owinięte wokół szyii kilka razy pepowina , na koniec oddał smolke przed wyjściem .. więcej napisze jak odpocznie po całej nocy małego zabrali bo bardzo plul przydadzą się i sinial ...