reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

Skrzat u nas w sxpitalu też jedzonko bardzo dobre, indywidualnie dla każdej pacjentki. Mawet lrem z marcjewko z imbirem o grzankami był-pycha.
Ewa jeśli chodzi o brzuszek to bardzo dobru jest samodzielny masaż dziecka czyli kladzież dziecko na brzuszku o ono troszkę się pomęczy i rozmasuje sobie brzucholek.
A ja z dietą raczej ostroznie ale wczoraj o 16 nie wytrzymalam i dwa kawalki pizzy zjadłam, z keczupem ;) dzis 5.30 rano odpukac wszystko ok. Kupki byly nawet jedna przed chwilą, pruczki były. Zobaczymy jak dalej.
A jesxcze się pochwalę-wczoraj moja Zosia skończyła miesiąc :) :) :)

13.10.2016 córcia

reklama
Netta ja przy problemach z babskimi sprawami zarówno od lekarza jak i położnej dostałam pozwolenie na noszenie i nosiłam pas Teresy teraz juz bez rzepowo albo chodzę w majtkach ściągających

zem3i09kkpneir9y.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

ja mam mieszane uczucia co do pasa, ostatnio słyszałam że można ale dopiero po połogu..

My po wizycie u pediatry. Młody cały czas żółty, ale bez tragedii - tylko dalsza obserwacja. Krosteczki to wysypka kontaktowa, mam się nie przejmować   Wagowo za to pięknie - już 4170g   (urodzeniowa: 3670). Pięknie mi rośnie mi chłopak    

Nie wiem, jak to z pasami jest, moja położna odradzała, mówi, że osłabia mięśnie brzucha, inne z kolei polecają, pojęcia nie mam. Może ktoś używał po wcześniejszej ciąży i mógłby się wypowiedzieć...

Netta, powinnaś mieć na karcie ze szpitala, jeśli badali crp. Bo w sumie to nie rozumiem, dlaczego akurat ze względu na gbs zalecają wizytę u pediatry, czy znowu mój szpital czegoś nie dopilnował... nie miałam takich zaleceń ani poprzednio ani teraz, ale może trzeba powtórzyć badanie??

Ivi, super, że tak rośnie :)

netta - to masz z ospą jak ja przy drugim dziecku.. synek przyniósł z przedszkola ospę jak mała miała 2 tygodnie :/ na szczęście dziecko jest chronione przeciwciałami Twoimi o ile sama chorowałaś w dzieciństwie.. powodzenia z krostkami :/

Milagros, dobrze wiedzieć, że nie tylko w moim szpitalu tak jest.

Netta, daj znać, co powie pediatra na ten temat. Też słyszałam, że ospa naszym maluszkom jeszcze nie grozi, oby to prawda była. Ktoś Ci pomaga?

Hej[emoji4]

Witam się i kciuki trzymam za oczekujące CC. Zazdroszczę że już jutro zobaczycie maluszki.

Dzisiaj wyskoczyła mi opryszczka na wardze. Wczoraj nic nie czułam żeby się tworzyła a dzisiaj już pęcherzyki się pojawiły. Przykleiłam plasterek i mam nadzieję że się nie rozwinie.

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

reklama
Do góry