reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Po pierwsze mam torbiela (3 cm)
Po drugie macica się obkurcza co może prowadzić do poronienia
Miałam brać 3x1 dupka

Wczoraj bolało i zadzwoniłam. Kazała mi zwiększyć do 3x2 i no spa żeby rozkurczyc.

Hej dziewuszki :-)

Karola również w pierwszej ciąży miałam torbiel. Ale mi wtedy nic nie dawali. Dobrze że u Ciebie jest reakcja :-)

Któraś pytała na która wizyta. Na 14.30, pierwsza wchodzę o tyle dobrze, ale ze stresu już mnie skręca[emoji14]

A na zaparcia nie wiem co dobrze, ale jak ktoś zna jakiś super środek prócz wody z kapusty to chętnie się dowiem bo czasami Też mam problemy, ale to nie przez ciążę, wcześniej też tak miałam zazwyczaj przed miesiączka

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Jak się objawia ta obkurczajaca macica? Pisalam Ci, że też miałam torbiel i cora wyjść na świat nie chciała. Nue martw się :-)

No dziewczyny mam chyba nerwy dzis, mlody tez czasem mnie denerwuje.. Ciągnie mi się..za jakąś godzinkę się pozbieram chyba..może jeszcze prania powstawiam..ciężko się czymś zająć bo jak wstaje do mnie mdli..musze z miska siedzieć..
Dorota no teraz już lepiej. Ja mam problemy z plecami i one trochę falszuja realne bole.. Ale podbrzusze nieciekawie bolalo wieczorem i jeszcze rano..
Sok z suszonych śliwek jest też dobry.

Dominika nie miała mieć rano wizyty? Milczy coś..

Milagros Gosia chyba wizyta podobnie, ja na 13 ale to wasza 14..

Hmm taki jakbyś kamień w srodku miała? Albo jakby kto łomot Ci tam sprawił? Ja się tak na początku czułam..do tego pełna..
To jest coś innego niż stawianie macicy?

Takie bole jak na @ to większość z nas miała czy ma. Bądź dobrej myśli.

Takie mam wrażenie jakby się skurzcyla i w takim napięciu trzymala. Ten kamień to też dobre porównanie. Może to też z jej strony profilaktyczne działanie. Bo to moja pierwsza ciąża i długo wyczekiwana. Sama nam powiedziała ze skoro teraz jest to musimy ja utrzymac:)

reklama
Mam pytanie i sorry za dokładny opis. Mianowicie, czy wy też odczuwacie taki dziwny ni to ból, ni to ciągnięcie, ni mrowienie w rejonach warg sromowych i pochwy... Czasami aż w miejscu usiedzieć nie moge.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry