• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2016

Princeseczka ja po ostatniej wizycie dowiedziałam się że jest dobrze ale jakoś mnie to nie uspokoilo, uspokoi mnie serduszko.
Dokładnie Z luteina mam tak samo że mi braknie i też kombinuje, ja myje się Iladian ;-)

reklama
Lutka dopochwowa często podrażnia i powoduje infekcje niestety. Ale lepsze to niż nic.
Dzis nie zwolnie bo zaraz mam tu gostka i babeczke w sprawie problemów z sąsiadami..potem lekarz, wpadam na dom, karmienia etc i spadam po corena drugi koniec miasta odebrać ze szkoły, potem zakupy i zas do lekarza ale z nią, wiec powrót po 18. Lubię tak..Czas leci..

Aob dziękuję, zobaczymy co mi przepisze, w koncu to polka to powinna pomyśleć.. Martwię się troszkę tym ale myślę, że skoro tak szybko idę to powinno być dobrze.

Tak z ciekawostek, mam detektor do słuchania serducha z ciazy z synkiem, taki lekarski. Od 9 tyg. Dzień w dzień sprawdzalam czy bije.. To jest niezastąpione dla mnie urządzenie.. Teraz Oby do usg i później też będę korzystać :-) uspokaja jak nic.. Później dopiero ruchy.

Tak luteina podrażnia i powoduje infekcji, dlatego ja tym Iladian się myje i jest ok póki co a ja niestety mam skłonność do częstych infekcji.

Mnie się płakać chce hi

Lilith ja też lubię być aktywna ale w ciąży zwolniłam

Ja może też zaraz się wybiorę na spacer z chrzesniakiem mojego narzeczonego. Ale jakoś tak brak mi weny :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

A ja po 15 bede miala u siebie 3letnia chrzesnice :-D jak jej pokazuje zdjecie z ysg to pyta gdzie jest dzidzius:-D
Akurat jej mamusia tez jest w ciazy wiec dziewczynka jest w temacie hahaha:-D

3letnia to już taka fajna, też mam3 letnia chrzesnice, bo ten mały potworek co teraz u nas gości ma niecale półtora roku i niezły manipulator z niego :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry